Jeseni v vroči Dubaj: povratne karte + 5 nočitev že za 369€/osebo!
Oceni to objavo

Še vedno ugodno v vroči Dubaj ob koncu jeseni! Povratne karte iz Ljubljane in 5 nočitev je na voljo že za samo 369€/osebo (če potujeta dve osebi)!

Kdaj: spodnji primer za termin 29.11.- 4.12., sicer pa je možno po podobnih cenah potovati v veliko različnih terminih, tudi v letu 2019

Prevoznik: Turkish Airlines

Prtljaga: vključena 20kg check-in prtljaga

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest

Primer ugodne kombinacije:

Letalska karta*: Ljubljana – Dubaj 287€ (573€/2osebi)

*Najcenejše karte v omenjenem terminu vključujejo daljši dnevni postanek v Istanbulu (7h). Za nekaj več kot 300€ je možno kupiti tudi karte s kratkima postankoma v obe smeri.

Nastanitev:

Fortune Pearl Hotel 3* 164€/2osebi*

Več prostih hotelov (tudi bližje centrom dogajanja v Dubaju) v zgornjem terminu najdete TUKAJ.

*Prihod v Dubaj je ob eni uri zjutraj – v zgornji ceni je všteta tudi že prva nočitev, čeprav je prihod v hotel v zgodnjih jutranjih urah.

Najugodnejša kombinacija je lahko vaša že za: 574€+164€=738€ (za dve osebi) oziroma 369€/osebo!

Ugodno letališko parkiranje vam omogoča Parking Jagodic, kjer boste za tedensko parkiranje odšteli že samo 25€ z vključenim transferjem do letališča. Več TUKAJ.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.