Edit: ponovno smo osvežili primer povezav do ugodne kombinacije kart za potovanje na Islandijo! Če potujeta dve osebi, je cena še nekoliko nižja – povratni prevoz je tako v spodnjem terminu na voljo že za 102€/osebo! Če potuje samo ena oseba je cena okoli 15€ višja.

19.1.2018: Poletite iz Ljubljane na Islandijo! Z nizkocenovci lahko do Reykjavika (preko Londona) odpotujete že za 112€! Gre za kombinacije dveh povratnih kart Ljubljana-London in London-Reykjavik. Glede na to, da gre za kombinacijo dveh povratnih kart, si lahko v Londonu izberete tudi daljše postanke za ogled mesta. Po odličnih cenah je sicer na voljo več letov (morda najdete celo še ugodnejše kombinacije)!

Kdaj: po podobnih cenah je možno najti več kombinacij, vendar se cena lahko precej spreminja glede na to, da gre za kombinacije dveh običajnih povratnih kart

Prevoznik: Wizzair, Easyjet,…

Prtljaga: vključena ročna prtljaga dimenzij, ki jo določajo prevozniki (Wizzair, Easyjet…)

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Termin 6. – 15.5.2018:

Ljubljana – London Luton 43€  6. – 15.5.

London Luton – Reykjavik 59€  8. – 15.5.

Prejšnjič objavljen termin 15. – 22.5. je še vedno na voljo po odlični, le malce višji ceni:

Ljubljana – London Luton 55€ 60€ 15. – 22.5.

London Luton – Reykjavik 44€ 50€ 16. – 22.5.

Še malo za šalo (in malo zares) – v posameznih terminih so na voljo tudi direktne povezave iz Ljubljane na Islandijo (čarterski leti), karte pa je možno kupiti tudi na spletnih agencijah. Žal pa je cena (sicer z všteto prtljago) povsem nekonkurenčna, npr.: Ljubljana – Reykjavik 596€ (prvomajski termin)

Za lažje iskanje ugodnih kombinacij povratnih kart vam predlagamo uporabo iskalnika Kiwi. Primer majskega termina na agenciji Kiwi z vključenim zavarovanjem v primeru zamude prvega leta: Ljubljana – Islandija 157€

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.