Na Islandijo iz Ljubljane že za 103€ (kombinacija povratnih letalskih)!
Oceni to objavo

Edit: ponovno smo osvežili primer povezav do ugodne kombinacije kart za potovanje na Islandijo!  Povratni prevozi so na voljo že od 103€/osebo! 

19.1.2018: Poletite iz Ljubljane na Islandijo! Z nizkocenovci lahko do Reykjavika (preko Londona) odpotujete že za 112€! Gre za kombinacije dveh povratnih kart Ljubljana-London in London-Reykjavik. Glede na to, da gre za kombinacijo dveh povratnih kart, si lahko v Londonu izberete tudi daljše postanke za ogled mesta. Po odličnih cenah je sicer na voljo več letov (morda najdete celo še ugodnejše kombinacije)!

Kdaj: po podobnih cenah je možno najti več kombinacij, vendar se cena lahko precej spreminja glede na to, da gre za kombinacije dveh običajnih povratnih kart

Prevoznik: Wizzair, Easyjet,…

Prtljaga: vključena ročna prtljaga dimenzij, ki jo določajo prevozniki (Wizzair, Easyjet…)

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Termin 18. – 25.9.2018:

Ljubljana – London 48€ 18. – 25.9.

London – Reykjavik 55€ 19. – 24.9.

Za lažje iskanje ugodnih kombinacij povratnih kart vam predlagamo uporabo iskalnika Kiwi. Primer zgornjega termina na agenciji Kiwi z vključenim zavarovanjem v primeru zamude prvega leta: Ljubljana – Islandija 135€

Ugodno letališko parkiranje vam omogoča Parking Jagodic, kjer boste za tedensko parkiranje odšteli že samo 25€ z vključenim transferjem do letališča. Več TUKAJ.

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.