Z British Airways (nov prevoznik na Brniku) na London Heathrow za 169€
5 (100%) 2 votes

14.12.2018: Zdaj so v nekaterih terminih na voljo še nekaj cenejši leti v London z novim prevoznikom v Ljubljani, British Airways! Povratne karte v top poletni sezoni so na voljo že za 169€ (kar je zaradi priljubljenosti potovanj med mestoma povsem konkurenčna cena tudi Easyjetu in Wizzairju)!

4.12.2018: Prevoznik British Airways bo v top poletni sezoni opravljal lete med Londonom (letališče Heathrow) in Ljubljano! Po prvih načrtih naj bi lete prevoznik sicer opravljal samo od 15. julija do 2. septembra 2019.

V London bomo lahko poleteli dvakrat tedensko, ob petkih in ponedeljkih. Lete bo prevoznik opravljal z letalom Airbus A319 in bo direktno konkuriral Easyjetu in Wizzair-ju, ki bosta v poletni sezoni opravila do 17 tedenskih letov na letališča Luton, Stansted in Gatwick.

Karte so že v prodaji po ceni od 185€ naprej, v ceno je všteta samo ročna prtljaga. Cena je seveda višja zaradi letov v top poletni sezoni.

Primer letalske karte:

Ljubljana – London Heathrow 169€

Časovnica letov:

Odhod iz Ljubljane: 21.20
Prihod v London: 22.35
Odhod iz Londona: 17.20
Prihod v Ljubljano: 20.35
Zakaj je prevoznik zelo dobrodošel na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana?
Prevoznik ponuja odlične povezave naprej po svetu (predvsem v Severno Ameriko), ki jih bomo lahko zdaj koristili tudi mi. Zaenkrat povezani leti še niso na voljo (oziroma jih še nismo našli). Morda lahko ob dobri zasedenosti letal pričakujemo tudi podaljšanje letov v jesensko in zimsko sezono, kar bi bilo seveda super za slovenske potnike.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.