O nas

O nas
Oceni to objavo

Dobrodošli na strani Letim z Brnika!

Najlepše je na potovanje odleteti z domačega letališča, ni res? Letališče Jožeta Pučnika si je v preteklih letih (upravičeno) pridobilo sloves zelo dragega letališča, zato je marsikateri popotnik za svoje odhodno letališče raje izbral katero koli izmed okoliških letališč. A z boljšo ponudbo prevoznikov in s konkurenčnejšimi cenami je sedaj možno ugodno leteti tudi z Brnika! Ne verjamete? Spremljajte našo stran in se prepričajte!

Spletno stran Letimzbrnika.si pripravlja ekipa največje slovenske popotniške strani PoSvetu.si, ki je leta 2012 kot prva v Sloveniji bralcem ponudila informacije o ugodnih letih po celem svetu. S svojimi izkušnjami pri iskanju ugodnih letalskih kart bomo odslej naprej za vse vas dnevno iskali najugodnejše ponudbe za lete z Brnika tako do bližnjih kot do bolj oddaljenih letališč, ki bodo ob upoštevanju stroškov prevoza in izgubljenega časa vsaj tako ugodni, kot leti iz bližnjih letališč! 

Da ne zamudite najugodnejših ponudb redno osvežujte to stran, spremljajte pa tudi našo Facebook strani https://www.facebook.com/LetimzBrnika

Za več informacij o strani in ugodnih letalskih kartah iz Brnika prosim izpolnite spodnji obrazec. Za letalske karte navedite vsaj okviren termin, število oseb in trajanje potovanja.

O podjetju:

PO SVETU, obratovanje spletnih portalov, d.o.o.

matična številka: 6970834000

davčna številka: 57092001

email: info@posvetu.si