Rate this post

Ugoden podaljšani poletni vikend v Amsterdamu v času krompirjevih počitnic! Povratne letalske karte iz Ljubljane + 3 nočitve v hotelu v središču mesta so na voljo že za 164€/osebo! Hotel ima na voljo brezplačno odpoved do nekaj dni pred odhodom, zato je tveganje za izgubo denarja (v primeru ponovnega vala virusa) zelo majhno.

Kdaj: spodnji primer narejen za termin 29.10. – 1.11.2020, sicer pa po ugodnih cenah še številni drugi termini (vse do marca 2021)

Prevoznik: Transavia 

Prtljaga: vključena 10kg ročna prtljaga, možnost dodatka 20kg prtljage za 25€/smer

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske karte:

Ljubljana – Amsterdam 68€ (136€ za dve osebi)

Za najlažje iskanje drugih možnih terminov po nizkih cenah predlagamo uporabo iskalnika direktno na strani prevoznika Transavia.

Primer ugodne nastanitve za termin 29.10. – 1.11.2020:

Budget Hotel Hortus 192€/2 osebi (z možnostjo brezplačne odpovedi)

Ostale proste nastanitve (tudi ugodnejši hostli izven mestnega središča) v omenjenem terminu najdete TUKAJ.

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

3 komentarji

  • MELITA

   Pozdravljeni,

   prosim sporočite v katerem terminu velja akcijska cena 58€ s prevoznikom Transavia LJ – Amsterdam. Namreč z družino bi odpotovali med krompirjevimi počitnicami. HVALA.

   Odgovori

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.