Oceni to objavo

8.10.2019: Akcija prevoznika Transavia! Povratne karte iz Ljubljane v Amsterdam so v tej akciji na voljo že za 64€! Najnižje redne cene za lete so sicer le malo dražje (70€), ampak je v tej akciji po najnižjih cenah na voljo nekaj več terminov, kot je sicer na voljo najnižjih rednih cen. Z nakupom pohitite – trenutno se karte med Ljubljano in Amsterdamom zaradi omejenega števila direktnih letov prodajajo zelo hitro!

Kdaj: po akcijski ceni več terminov do marca 2020. V zimskem voznem redu bo prevoznik izvajal 2-4 polete tedensko, v poletnem pa 2-3 tedensko

Prevoznik: Transavia 

Prtljaga: vključena 10kg ročna prtljaga, možnost dodatka 20kg prtljage za 23€/smer

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Letalska karta:

Ljubljana – Amsterdam 64€ (pregledni iskalnik na strani prevoznika)

Primeri priljubljenih terminov (ne po akcijskih cenah)

Ljubljana – Amsterdam 78€  (1.maj 2020)

Ljubljana – Amsterdam 72€ (zimske počitnice 2020)

Ljubljana – Amsterdam 91€ (junij-julij 2020)

Za najlažje iskanje drugih možnih terminov po nizkih cenah predlagamo uporabo iskalnika direktno na strani prevoznika Transavia.

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

3 Responses

  • MELITA

   Pozdravljeni,

   prosim sporočite v katerem terminu velja akcijska cena 58€ s prevoznikom Transavia LJ – Amsterdam. Namreč z družino bi odpotovali med krompirjevimi počitnicami. HVALA.

   Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.