Oceni to objavo

2.10.2019: Super akcija prevoznika LOT iz Ljubljane! Povratne letalske karte v Varšavo so na voljo že za samo 82€, v ostala poljska mesta pa poletite že za 105€! Poceni tudi na destinacije izven Evrope: v Peking za 419€, New York/Singapur za 447€, Los Angeles 533€,…

Kdaj: različni termini od sredine oktobra/novembra do marca 2020 (razen za Singapur do konca maja, več informacij TUKAJ)

Prevoznik: LOT Polish Airlines

Prtljaga: vključena check-in prtljaga (razen pri letih na Poljsko)

Trajanje akcije: do 15.10.2019 razprodaje prostih mest

Primer letalske karte*:

Ljubljana – Varšava 82€

Ljubljana – Krakow 105€

Ljubljana – Gdansk 105€

Ljubljana – Katowice 105€

Poleg zgornjih mest so po ceni 105€ za povratno karto na voljo tudi: Bydgoszcz, Zielona Gora, Lublin, Poznan, Rzeszow in Wroclav.

Ljubljana – Peking 419€ (daljši postanek v eno smer)

Ljubljana – New York 449€

Ljubljana – Singapur 447€

Ljubljana – Chicago 458€

Ljubljana – Toronto 511€

Ljubljana – Los Angeles 533€

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

3 Responses

 1. Maja

  Zakaj piše, da so te cene za potovanje marca, v primeru /na linku/ pa so termini (s to nižjo ceno) novembra, medtem ko so cene marca za vsaj 100e dražje?
  Hvala za odgovor.

  Reply
  • Bert

   Lep pozdrav,

   letalske karte v akcijah prevoznikov nikoli niso na voljo v vseh možnih terminih v obdobju, ki je naveden v pogojih akcije. Sem pa en naključen termin izbral za potovanje marca 2019, pa je cena taka: https://bit.ly/2PzSj2n
   Tako da se vsekakor najde iste/podobne cene tudi takrat 😉

   Reply
 2. Miha

  Pozdravljeni,

  preveril sem več možnih terminov v novembru in marcu (vključno z vašim primerom), a niti slučajno se nisem približal ceni 82 eur. Vsi so se gibali okoli 156 eur. Prosim za razlago oz. primer kjer je cena primerljiva.

  Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.