Septembrska Albanija: letalo iz Ljubljane + 7 nočitev ob obali že samo 151€/osebo
5 (100%) 1 vote[s]

Edit: zaradi priljubljenosti destinacije smo obnovili ponudbo za termin v začetku septembra (pred tem karte po najnižji ceni niso več na voljo), 6.9. – 13.9. Ponudba (letalo + 7 nočitev) je na voljo za samo 151€/osebo!

Poletje v Albaniji! Povratne karte iz Ljubljane v Tirano so na voljo za samo 90€, za top termin 25.7. – 1.8. pa smo dodali še ugodne nočitve v mestu Vlore ob obali (apartma je blizu plaže). Za letalsko karto iz Ljubljane + 7 nočitev boste v top poletnem terminu odšteli že samo 166€/osebo! Primer je narejen za primer, da potujeta dve osebi. Pohitite, poletni termini se lahko hitro podražijo!

Kdaj: različni termini do konca leta 2019spodnji primer z nočitvami pa velja za 6.9. – 13.9.2019. Poletnih terminov (avgust) po najnižji ceni pa ni več!

Prevoznik: Adria Airways

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje mest

Primer letalske karte in prenočišča za 6.9. – 13.9.2019:

Letalska karta:

Ljubljana – Tirana 81€

Do letališča vas najugodneje pripelje NOMAGO, dodatni 10% popust s kodo POSVETU10

 

Prenočišče (mesto Vlore ob obali):

Agetina’s Apartments 140€/2osebi

Ostale proste nastanitve najdete TUKAJ

 

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.