Po ugodnih cenah odpotujte v evropsko prestolnico. Wizz Air (ali pa kombinacija Wizz Air in Brussels Airlines) vas bo z Brnika v Bruselj v maju popeljal za dobrih 50€.

Dodali smo še primer štirih nočitev, ob odhodu dveh oseb bi nas povratna letalska karta z Brnika ter 4 nočitve prišle zgolj 124 evrov!

Kdaj: čez celo leto (primer za maj 2021)

Prevoznik: Wizzair (Brussels Airlines)

Prtljaga: vključen nahrbtnik

Trajanje cen: čez celo leto (v soboto 26.9. akcija ponudnika Wizz)

Primeri letalske karte:

Ljubljana – Bruselj (18.5.2021 – 22.5.2021) – 52€

Primer nastanitve:

Amal’s place (18.5.2021 – 22.5.2021) 143€/dve osebi

Ostale proste nastanitve najdete TUKAJ.

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Wizz Air oz Brussels Airlines (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala). Če potujeta dva ali pa bi z Wizz Air letel večkrat, se ti za 30€ splača včlaniti v njihov klub (WIZZ Discount Club), kjer dobiš popust do 10€ za vsak let (za 2 osebi s povratnim letom privarčuješ lahko torej 40€ in si že 10€ za boljšem, z več leti pa se ta možnost splača še bolj).


Bruselj

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Pretekle AKCIJE:

16.7.2020: V Bruselj za 33€, skupaj s 4 nočitvami pa 151€

Kdaj: številni termini

Prevoznik: Wizzair

Prtljaga: vključen nahrbtnik

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart:

Ljubljana – Bruselj (1.8. – 4.8.) – 53€

Ljubljana – Bruselj (8.9. – 12.9.) – 33€

Ljubljana – Bruselj (19.9. – 26.9.) – 33€

Primer nastanitve za 8.-12. september:

N°9 Boutique Apartments Samedi 15 – 236€/dve osebi

Ostale proste nastanitve najdete TUKAJ.

NORO: Prvomajski Bruselj iz Ljubljane le 33€!

Fantastična cena letalske karte za potovanje v “srce Evrope” v odličnem prvomajskem terminu. Dodali smo še možnost petih nočitev z zajtrkom v hostlu, skupaj z letalsko karto vas bo potovanje stalo pičlih 148€/osebo. Najcenejše kart je lahko le nekaj, ko bodo prodane, bo cena višja, zato z nakupom ne odlašajte.

Kdaj: 30. 4. – 5. 5.

Prevoznik: Wizzair

Prtljaga: vključen nahrbtnik

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart:

Ljubljana – Bruselj Charleroi 33€

Nastanitev:

Generation Europe Youth Hostel 115€/osebo (zajtrk vključen)

Ostale proste nastanitve najdete TUKAJ

Po podobnih cenah je mogočih več datumskih kombinacij, ne le zgornje tri. Najcenejše karte so lahko razprodane zelo hitro.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.