Okrožno sodišče v Kranju je s sklepom opr. št. St 2704/2019 z dne 2.10.2019 začelo stečajni postopek nad dolžnikom: ADRIA AIRWAYS, Slovenski letalski prevoznik, d.o.o.

Več o vaših možnostih tukaj: Adria Airways – kaj sedaj

Še nedavno (jeseni 2018) smo objavili dobro novico, da Adria Airways uvaja check-in prtljago na lete med Ljubljano in Moskvo tudi za potnike, ki kupujejo karte po osnovni ceni. Žal se poteza prevoznika ni obnesla, saj je Adria Airways napovedala, da od 16.2. naprej ne bo več opravljala letov med prestolnicama. Tja lahko z dnevnimi leti še vedno ugodno poletite s prevoznikom Aeroflot!

Prav tako bo v začetku februarja prenehala leteti v Dusseldorf. Torej, spodnje informacije niso več aktualne. 🙁

Več tukaj.

S prihodom konkurence na liniji Ljubljana-Moskva (prevoznik Aeroflot namreč začenja z dnevnimi leti med prestolnicama, več TUKAJ) je Adria Airways stopila v boj za potnike z novim prevoznikom! Od zimskega voznega reda naprej (od konca oktobra 2018) je tudi pri najugodnejših vozovnicah v ceno vključenih 23kg prtljage! S tem konkurira prevozniku Aeroflot, ki na svojih letih po 223€ prav tako vključuje check-in prtljago. Najugodnejši leti Adrie s prtljago so na voljo že za 190€!

Opomba: prtljaga je vključena samo na direktni relaciji Ljubljana-Moskva-Ljubljana (ali obratno), če pa gre za povezane lete (predvsem v obratni smeri Moskva-Ljubljana-X) pa prtljaga ni vključena.

Kdaj: od konca oktobra naprej

Prevoznik: Adria Airways

Prtljaga: vključena ročna in 23kg check-in prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart:

Ljubljana – Moskva 190€/223€*

*Prednost letov Aeroflota je ta, da iz Moskve ponuja številne ugodne povezave naprej (npr. Tajska, Kitajska, ZDA,…).

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.