Rate this post

Edit: cena v avgustovskem terminu se je s 514€ znižala na 488€, cene pa je v nekaj terminih znižal tudi prevoznik Turkish (491€), povezave do kart smo dodali spodaj.

Top poletni termini: v avgustu iz Ljubljane v New York s Finnair že za samo 514€! Še vedno pa lahko kupite tudi poceni jesenske lete (povratne že za 418€!). Pohitite z nakupom, poletni leti po najnižjih cenah se bodo verjetno hitro razprodali!

Kdaj: več terminov avgusta po 514€ in oktobra po 418€.

Prevoznik: Finnair in Turkish Airlines

Prtljaga: vključena ročna + 23kg check-in prtljaga

Trajanje akcije:  do razprodaje prostih mest

Primer letalskih kart*:

Ljubljana – New York 514€ (9. – 20. avgust, povratek možen tudi dan kasneje)

Ljubljana – New York 491€ (Turkish, odhodi 17., 25. in 26. avgusta in pozneje v septembru).

Ljubljana – New York 420€  (oktober)

Nakup kart po ceni 452€ (jesenski termini) ali 532€ (avgust) je možen tudi na spletni strani prevoznika: Ljubljana-New York 452€

Opombe: Običajno je v obe smeri daljši postanek (v smeri proti NYC je celo potrebno prespati v Helsinkih). Lete priporočamo popotnikom, ki jim daljši postanek pomeni priložnost za ogled Helsinkov. Drugim predlagamo dražje lete s prevozniki Turkish ali Air France/KLM.

Potovanje v ZDA vam lahko ugodno organizirajo v Agenciji Oskar, več informacij o različnih možnostih in koristni nasveti za potovanja po ZDA najdete na TEJ POVEZAVI

Najugodnejše nastanitve: Hotelscombined.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Kaj početi v New Yorku: Ogled vseh znamenitosti po znižanih cenah z nakupom City Pass vstopnice: City Pass New York

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.