British Airways bo lete v Ljubljano od 171€ naprej opravljal z večjimi letali
5 (100%) 2 vote[s]

19.2.2019: Prevoznik British Airways bo v top poletni sezoni opravil po dva tedenska leta med Ljubljano in letališčem London Heathrow! Prvotno je imel za te lete predvidena letala A319, vendar so se sedeži očitno dobro prodajali, zato bo lete zdaj izvajal z letali A320 in A321. Povratne karte so na voljo od 171€ naprej, kar je v top poletni sezoni povsem primerljivo s prevoznikoma Easyjet in Wizzair, ki sta direktna konkurenca na letih med Ljubljano in Londonom.

Primera*:

Ljubljana – London Heathrow 171€ (15. – 22.7.)

Ljubljana – London Heathrow 181€ (29.7. – 5.8.)

Ljubljana – London Heathrow 356€ (Business class)

Nakup v slovenščini na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

*Karte se sprva zdijo dokaj drage, vendar so tudi leti Easyjeta in Wizzairja v večini terminih na voljo po cenah od 150€ naprej. Cene prevoznika so torej v veliko primerih povsem konkurenčne.

Več informacij o novih letih:

4.12.2018: Prevoznik British Airways bo v top poletni sezoni opravljal lete med Londonom (letališče Heathrow) in Ljubljano! Po prvih načrtih naj bi lete prevoznik sicer opravljal samo od 15. julija do 2. septembra 2019.

V London bomo lahko poleteli dvakrat tedensko, ob petkih in ponedeljkih. Lete bo prevoznik opravljal z letalom Airbus A319 in bo direktno konkuriral Easyjetu in Wizzair-ju, ki bosta v poletni sezoni opravila do 17 tedenskih letov na letališča Luton, Stansted in Gatwick.

Karte so že v prodaji po ceni od 185€ naprej, v ceno je všteta samo ročna prtljaga. Cena je seveda višja zaradi letov v top poletni sezoni.

Primer letalske karte:

Ljubljana – London Heathrow 169€

Časovnica letov:

Odhod iz Ljubljane: 21.20
Prihod v London: 22.35
Odhod iz Londona: 17.20
Prihod v Ljubljano: 20.35
Zakaj je prevoznik zelo dobrodošel na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana?
Prevoznik ponuja odlične povezave naprej po svetu (predvsem v Severno Ameriko), ki jih bomo lahko zdaj koristili tudi mi. Zaenkrat povezani leti še niso na voljo (oziroma jih še nismo našli). Morda lahko ob dobri zasedenosti letal pričakujemo tudi podaljšanje letov v jesensko in zimsko sezono, kar bi bilo seveda super za slovenske potnike.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.