Prevoznik Turkish Airlines še vedno ponuja ugodno ceno za potovanje v čudoviti Oman! Povratne vozovnice so iz Ljubljane na voljo že za samo 324€! Na poti so lahko daljši postanki v Istanbulu.

Kdaj: veliko terminov do konca leta 2018

Prevoznik: Turkish Airlines 

Prtljaga: vključena 20kg check-in prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Muscat 324€ (za nekaj € več je postanek ob povratku lahko kratek)

Ugodno letališko parkiranje vam omogoča Parking Jagodic, kjer boste za tedensko parkiranje odšteli že samo 25€ z vključenim transferjem do letališča. Več TUKAJ.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene letalskih kart na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

1 komentar

  1. antun vereš

    napišite mi te ponudbe v slovenščini, ali v hrvaščini, da vem kar ponujate in bolj razumljivo na sploh. zanima me polet, hotel-ol inkluziv za eno osebo, brez dodatnih stroškov, ker sem prestar da delam doktorat o branju vaših ponudb sa skritim stroškima itd. čakam konkretne in jasne ponudbe za eno osebo brez kakršnikoli dodatkov in to v slovenščini ali hrvaščini kot sem zgoraj napisal. lep pozdrav-antun vereš

    Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.