Rate this post

Ste za obisk čudovitih Lofotov?

Poiskali smo super povezavo z Brnika do mesta Tromsø, ki leži na skrajnem severu Norveške. Idealno izhodišče za raziskovanje dih vzbujajoče pokrajine.  Morda se zapeljete do Lofotov – arhipelaga in tradicionalno okrožje v administrativni regiji Nordland na Norveškem.

 

Za direktno letalsko karto iz Benetk + 7-dnevni najem avtomobila boste v maju odšteli samo 227€ (v primeru odhoda dveh oseb), oziroma zgolj 129€ na osebo (v primeru odhoda štirih oseb). Spodaj v povezavi preverite še cene namestitev, za 7 noči že za 240€ na osebo z možnostjo brezplačne odpovedi (ob odhodu dveh oseb z Genius popustom).

Omejitve potovanj zaradi Covid-19 so bile na Norveškem odpravljene. Predložitev dokazil o cepljenju, preboleli bolezni zaradi Covid-19 ali negativnih rezultatih testov ni potrebna. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Celotni vstopni pogoji za vstop na Norveško so opisani TUKAJ.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Prevoznik: Lufthansa, Swiss …

Prtljaga: vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje mest

Primeri povratnih letalskih kart*:

Ljubljana – Tromsø (25.7.2022 8.8.2022) – 308€

Ljubljana – Tromsø (30.8.2022 – 6.9.2022) – 238€

Ljubljana – Tromsø (30.8.2022 10.9.2022) – 243€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Na voljo so še drugi termini po enakih ali podobnih cenah. Predlagamo, da si letalske karte kupite direktno na spletni strani letalske družbe Transavia (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najem avtomobila (30.8.2022 – 6.9.2022)**:

Mini razred: VW Up ali podobno vozilo: 467€**

Ekonomski razred: VW Polo ali podobno vozilo: 476€**

Kompaktni razred: VW Golf ali podobno vozilo: 511€**

**V vseh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

 

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ (14.5.2022 – 21.5.2022). V iskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

Primer nastanitve z vključenim zajtrkom ter možnostjo brezplačne odpovedi (6.9.2022 – 9.9.2022)**:

City Inn Paris – 98€ (195€ za dve osebi z Genius popustom, sicer 216€)

 

Primer nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi (6.9.2022 – 9.9.2022)**:

HotelF1 Paris Porte de Chatillon – 103€ (205€ za dve osebi)

 

Druge namestitve (tudi še cenejše) za omenjeni termin najdete na strani Booking.com (lahko spreminjate število oseb, datum, možnost zajtrka itd.)

**Cene se lahko ob zasedenosti prostih sob zvišajo ali pa namestitev ni več na voljo.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.