Ugodne kombinacije za lete na zahod ZDA! Iz Ljubljane poletite na londonsko letališče Gatwick s prevoznikom Easyjet, od tam pa naprej v Kalifornijo s prevoznikom Norwegian! Najcenejša kombinacija povratnih kart je na voljo že za 352€!

Kdaj: različni jesenski in zimski termini (od novembra naprej)

Prevoznik: Easyjet in Norwegian

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – London Gatwick 67€ (20.11. – 4.12.)

London Gatwick – Oakland (San Francisco) 285€ (21.11. – 3.12.) *najnižjo ceno dosežete z nakupom v britanskih funtih (GBP)

London Gatwick – Los Angeles 341€ (21.11. – 2.12.)

Najcenejša kombinacija Ljubljana-London-Oakland je na voljo že za 67€+285€=352€!

Opombe: Po ugodnih cenah lahko iz Londona naprej poletite še v številna druga ameriška mesta. Pri rezervaciji kart bodite pozorni na to, da imate med leti dovolj časa za prestop, saj ne gre za povezane lete in je potreben ponoven check-in oziroma oddaja prtljage (če jo imate). Velikokrat se leti ne izidejo tako, da bi potovanje nadaljevali v istem dnevu, zato so potrebne nočitve v Londonu.

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.