4/5 - (1 vote)

Edit: cene so zaradi razprodaje najcenejših mest in zaključka akcije prevoznika Air Serbia že višje.

V trenutni akciji prevoznika Air Serbia lahko ugodno poletimo na Ciper! Ciper se za slovenske turiste odpira 9.6. (s potrdilom, da niste okuženi z virusom) oziroma od 20.6. naprej tudi brez potrdila. V top terminu 12.-18.7.2020 so povratne karte iz Ljubljane na voljo že za 138€, skupaj s 5 nočitvami z zajtrkom (blizu plaže) pa lahko v tem terminu na Ciper (Larnaca) odpotujete že za 263€/osebo!

Kdaj: spodnji termin za 12. – 18.7.2020, še več ugodnih cen pa po glavni poletni sezoni (v poletnem času pa so termini v večini že kar nekaj dražji)

Prevoznik: Air Serbia

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart (in prenočišč za omenjeni termin)*:

Ljubljana – Larnaca 138€ (276€ za dve osebi)

Nastanitve za termin 19. – 26.7.2019**:

**Nočitev za prvo noč zaradi zgodnjega jutranjega prihoda ni predvidena.

Ostale najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

1 komentar

  1. Covid-19 novice: Brez obveznih mask v trgovinah, v ponedeljek v šolo 4. in 5. razredi | PO SVETU

    […] Madžarski nizkocenovni prevoznik je danes hkrati napovedal novo bazo na Cipru ter nekaj novih poti iz svojega vozlišča v Londonu (Luton). Wizz naj bi kmalu ustanovil svojo novo podružnico v Abu Dabiju. Nova baza v Larnaki bo že 28. baza letalskega prevoznika, od julija pa bosta na letališču na otoku pristala dva Airbusa A320. Za nas je ta novica posebej zanimiva zaradi tega, ker povezuje Ciper z bližnjim letališčem v Salzburgu. S Cipra prihaja še ena zanimivost, turiste namreč skušajo privabiti z nenavadno ponudbo. Če se turist s Covid-19 okuži na Cipru, mu bo država (in njegovi družini) plačala vse, razen vožnje do letališča ter letalske karte. V tem primeru bi bili zastonj prenočišče, hrana in zdravila. Ciper je bil v zadnjih tednih omenjen pogostokrat, verjetno tudi zaradi njihovega seznama in naših akcij. […]

    Odgovori

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.