Wizzair – slovo iz Brnika?

Oceni to objavo

30.8.2019

Wizzair očitno ukinja lete iz Ljubljane, tako v Bruselj (kar so že uradno sporočili) kot tudi v London 🙁

Včeraj so leti izginili iz njihovega iskalnika na spletu, spodaj je njihov odgovor na vprašanje na Twiterju, od nekaterih kupcev kart za zimski termin smo že izvedeli, da so jim let prestavili na odhod iz Prage ?!?

Uradnega potrdila še nimamo, prav tako se ne ve, ali je to samo začasna ukinitev in se bodo s poletnim voznim redom leti vrnili ali pa je to dokončen slovo te letalske družbe iz ljubljanskega letališča.


Prevoznik Wizzair iz Ljubljane v poletnem voznem redu ponuja tedenske lete v London (letališče Luton) in 2 tedenska leta v Bruselj (letališče Charleroi).

Prtljaga: V osnovni ceni je vključena manjša ročna prtljaga velikosti 40 x 30 x 18cm, večji kos  standardnih dimenzij 55cm x 40cm x 23cm (10kg) se doplača oz je vključen, če imate dokupljen Priority Boarding. 

Letala za lete z Brnika: Airbus A320, z jesenskim voznim redom v London z A321

Vse destinacije prevoznika: Destinacije Wizzair

Primeri najnižjih rednih cen za povratne lete iz Ljubljane:

London Luton 40€ 

Bruselj Charleroi 28€

Cene na zgornjih povezavah veljajo za najnižje redne cene in se lahko zaradi več razlogov dnevno spreminjajo za nekaj evrov. Ob razprodaji najugodnejših sedežev se cene zvišajo in na zgornjih povezavah pokažejo drugačno ceno, kot je napisana v prispevku. Povezave v prispevku bomo obnavljali približno enkrat mesečno, cene pa lahko poiščete tudi sami, saj so na voljo v več različnih terminih.

Najcenejši nakup kart je možen na zgornjih povezavah ali pa direktno na strani prevoznika: Wizzair