Wizzair

Oceni to objavo

2.7.2018: Spremenili so se pogoji za vnos ročne prtljage na letalo! Po novem vam vaš kovček standardnih mer osebje ob vkrcanju shrani v prostor za prtljago (kovčka med letom nimate pri sebi). Da se temu izognete lahko dokupite Wizzair Priority Boarding, ki stane 5-12€ (ob predhodnem nakupu na spletu) oz. 25€ če Priority dokupite na letališču.

Prevoznik Wizzair iz Ljubljane v poletnem voznem redu ponuja tedenske lete v London (letališče Luton) in 2 tedenska leta v Bruselj (letališče Charleroi). Z jesenskim voznim redom bo frekvenca letov ostala enaka, spremenili se bodo samo dnevi letenja v Bruselj.

Prtljaga: Ročna prtljaga standardnih dimenzij 55cm x 40cm x 23cm (10kg) + manjši kos 40 x 30 x 18cm (če imate dokupljen Priority Boarding). 

Letala za lete z Brnika: Airbus A320, z jesenskim voznim redom v London z A321

Vse destinacije prevoznika: Destinacije Wizzair

Primeri najnižjih rednih cen za povratne lete iz Ljubljane:

London Luton 40€ 

Bruselj Charleroi 28€

Cene na zgornjih povezavah veljajo za najnižje redne cene in se lahko zaradi več razlogov dnevno spreminjajo za nekaj evrov. Ob razprodaji najugodnejših sedežev se cene zvišajo in na zgornjih povezavah pokažejo drugačno ceno, kot je napisana v prispevku. Povezave v prispevku bomo obnavljali približno enkrat mesečno, cene pa lahko poiščete tudi sami, saj so na voljo v več različnih terminih.

Najcenejši nakup kart je možen na zgornjih povezavah ali pa direktno na strani prevoznika: Wizzair