O nas

Dobrodošli na strani Letim z Brnika!

Najlepše je na potovanje odleteti z domačega letališča, ni res? Letališče Jožeta Pučnika si je v preteklih letih (upravičeno) pridobilo sloves zelo dragega letališča, zato je marsikateri popotnik za svoje odhodno letališče raje izbral katero koli izmed okoliških letališč. A z boljšo ponudbo prevoznikov in s konkurenčnejšimi cenami je sedaj možno ugodno leteti tudi z Brnika! Ne verjamete? Spremljajte našo stran in se prepričajte!

Spletno stran Letimzbrnika.si pripravlja ekipa največje slovenske popotniške strani PoSvetu.si, ki je leta 2012 kot prva v Sloveniji bralcem ponudila informacije o ugodnih letih po celem svetu. S svojimi izkušnjami pri iskanju ugodnih letalskih kart bomo odslej naprej za vse vas dnevno iskali najugodnejše ponudbe za lete z Brnika tako do bližnjih kot do bolj oddaljenih letališč, ki bodo ob upoštevanju stroškov prevoza in izgubljenega časa vsaj tako ugodni, kot leti iz bližnjih letališč! Od leta 2019 lehko sedaj ugodne ponudbe na tej spketni strani kupite tudi direktno preko nas, saj imam opopolno licenco za prodajo in organiziranje turističnih produktov, več TUKAJ.

Da ne zamudite najugodnejših ponudb redno osvežujte to stran, spremljajte pa tudi našo Facebook strani https://www.facebook.com/LetimzBrnika

Za več informacij o ugodnih letalskih kartah iz Brnika prosimo uporabite obrazec na strani LETALSKE KARTE, za ostala povpraševanja (potovanja, nočitve, paketne ponudbe, rent-a-car, turistično zavarovanje, … ) pa prosimo izpolnite naslednji SPLOŠNI OBRAZEC.

O podjetju:

PO SVETU, obratovanje spletnih portalov, d.o.o.

matična številka: 6970834000

davčna številka: 57092001

email: info@posvetu.si