Rate this post

Poletite po odličnih cenah iz Ljubljane v Indijo! Povratne karte v New Delhi so z vključeno oddano prtljago na voljo že za 408€!

Kdaj: več terminov

Prevoznik: Turkish Airlines

Prtljaga: vključenih 30 kg oddane prtljage

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest

Primeri ugodnih kombinacij:

Ljubljana – New Delhi (5.5. – 13.5.) – 408€

Ljubljana – New Delhi (22.5. – 30.5.) – 408€

Ljubljana – New Delhi (27.5. – 4.6.) – 408€

Ljubljana – New Delhi (3.6. – 11.6.) – 408€

Ljubljana – New Delhi (6.6. – 14.6.) – 408€

Ljubljana – New Delhi (30.6. – 8.7.) – 408€

Po tej ali podobni ceni na voljo še drugi termini! Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

 

STAREJŠE NOVICE:

22.10.2019: Indija iz Ljubljane s Turkish Airlines že za 442€

Ljubljana – Mumbaj 442€ (marec)

Ljubljana – New Delhi 444€ (september)

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.