Rate this post

Vas zanima potovanje po zanimivi in turistično (še) neoblegani Bolgariji? Ena najugodnejših držav Evropske unije je z ljubljanskega letališča dostopna zares zelo ugodno. Povratne karte so z enim prestopom v obe smeri na voljo že od 82€ dalje, direktni let z Lufthanso pa lahko ujamemo že za 141€. Povratni let + 9 nočitev z možnostjo brezplačne odpovedi najdemo v centru Sofije za samo 143€ na osebo! Pogoji za vstop v Bolgarijo so digitalno potrdilo (cepljenje, prebolelost ali hitri antigenski test). Več TUKAJ.

Kdaj: različni termini

Prevoznik: Ryanair, Wizz Air, Lufthansa

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Sofija 82€ (24.9.2021 – 3.10.2021) (en prestop v vsako smer)

This image has an empty alt attribute; its file name is let1.jpg

Ljubljana – Sofija 141€ (11.10.2021 – 25.10.2021) (direktni let)

This image has an empty alt attribute; its file name is let2.jpg

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Primer ugodne nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi od 24.9.2021 – 3.10.2021**:

Smart Hostel Sofia* – 61€ (9 nočitev, 122€ za dve osebi z Genius popustom, sicer 149€)

This image has an empty alt attribute; its file name is spsanje1.jpg

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za omenjen termin pa najdete TUKAJ (v iskalniku lahko spreminjate datume, število oseb, zajtrk … ) ali pa nam pošljite povpraševanje.

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.