Vstopite v 2020 v tretjem največjem srbskem mestu! Tja lahko ugodno kar poletite, z Brnika vas bo Air Serbia direktno odpeljala za samo 56€. Termin potovanja je 30. 12. 2019 -2. 1. 2020., skupaj s tremi nočitvami pa vas lahko novoletni izlet stane le 86€ (hostel) ali pa 133€ (hotel 3* z zajtrkom)/na osebo v dvoposteljni sobi.

Prevoznik: Air Serbia

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest

Letalo:

Ljubljana – Niš 56€

Nastanitev:

Hostel Centar Streetlife 30€/osebo v skupnih ležiščih

Garni Hotel 018 In 3* 77€/osebo v privat dvoposteljni sobi (zajtrk vključen)

Ostale proste nastanitve v tem terminu najdete TUKAJ

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Več o novih letih v NIŠ:

8.5.2019: Srbska vlada je z namenom okrepitve drugega največjega letališča v državi razpisala razpis za subvencioniranje 12 (po ukinitvi linije z Budimpešto jih je ostalo 11) letalskih povezav iz Niša, med novimi destinacijami niškega letališča pa se je znašla tudi Ljubljana.

Edini je kandidaturo za subvencije oddal srbski nacionalni prevoznik Air Serbia, ki bo tako, skladno s pogoji razpisa, 2x tedensko letel na liniji Ljubljana – Niš naslednjih 5 let. Povezava bo celoletna.

6 Responses

 1. Marjetka

  Živjo!

  Navedene ponudbe ne najdem – nobena ne zajema vključene prtljage in tudi prevoznika Turkish Airlines ne najdem. A sta to napačno zapisani informaciji ali samo ne najdem? 🙂

  Reply
  • luka

   Pozdravljena, prikradla se je manjša napaka, prevoznik je Air Serbia, v osnovno ceno pa je vključena ročna prtljaga.

   Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.