Niš za krompirjeve: letalo iz LJ + 4 nočitve samo 99€/osebo
4 (80%) 4 vote[s]

11.9.2019: Ponudba je še vedno na voljo (le za nekaj € dražja zaradi razprodaje najcenejših mest na letalu)!

8.8.2019: Še vedno izjemne cene povratnih kart iz Ljubljane v Niš! Ker je povezava subvencionirana s strani srbske vlade, bodo te odlične cene verjetno kar stalnica! Za termin v času krompirjevih počitnic smo dodali še ugodne nočitve. Skupaj vas potovanje (letalske karte iz Ljubljane + 4 nočitve) stane že samo 89€/osebo!

Kdaj: spodnji primer narejen za termin 31.10. – 4.11.2019 sicer pa so poceni na voljo številni termini od avgusta naprej (2x tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih)

Prevoznik: Air Serbia

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest

Primer povratnih kart:

Ljubljana – Niš 46€ 63€

Do ljubljanskega letališča vas ugodno pripelje NOMAGO, s kodo POSVETU10 pa še 10% ceneje!

Primer nastanitve:

Hostel Day ‘N’ Night 80€/2osebi (privat soba) ali 72€/2osebi (skupna soba)

Ostale proste nastanitve najdete TUKAJ.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Več o novih letih v NIŠ:

8.5.2019: Srbska vlada je z namenom okrepitve drugega največjega letališča v državi razpisala razpis za subvencioniranje 12 letalskih povezav iz Niša, med destinacijami pa se je znašla tudi Ljubljana.

Edini je kandidaturo za subvencije oddal srbski nacionalni prevoznik Air Serbia, ki bo tako, skladno s pogoji razpisa, 2x tedensko letel na liniji Ljubljana – Niš naslednjih 5 let. Povezava bo celoletna, začela pa se bo že s tem poletjem.

Potihoma smo upali, da bi kandidaturo oddal tudi nizkocenovnik Wizzair, ki je pogojem razpisa ustrezal. Delno se je zdelo, da si ga želi tudi srbska vlada, ki je med 12 destinacij uvrstila nekaj obrobnih evropskih letališč, kjer je Wizzair uveljavljen. Toda verjetno je bila višina subvencije (5 milijonov evrov na leto za 12 linij) prenizka.

Vsekakor pa je vsaka nova povezava velik plus za ljubljansko letališče!

6 Responses

 1. Marjetka

  Živjo!

  Navedene ponudbe ne najdem – nobena ne zajema vključene prtljage in tudi prevoznika Turkish Airlines ne najdem. A sta to napačno zapisani informaciji ali samo ne najdem? 🙂

  Reply
  • luka

   Pozdravljena, prikradla se je manjša napaka, prevoznik je Air Serbia, v osnovno ceno pa je vključena ročna prtljaga.

   Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.