S poletjem nova direktna letalska povezava Ljubljana – Niš že za samo 48€!!
5 (100%) 1 vote[s]

16.5.2019: Prevoznik Air Serbia je v prodajo dal lete iz Ljubljane v Niš! Povratne karte so na voljo že za samo 48€!

Kdaj: številni termini od začetka avgusta naprej (2x tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih)

Prevoznik: Air Serbia

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest

Ljubljana – Niš 48€

Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

8.5.2019: Srbska vlada je z namenom okrepitve drugega največjega letališča v državi razpisala razpis za subvencioniranje 12 letalskih povezav iz Niša, med destinacijami pa se je znašla tudi Ljubljana.

Edini je kandidaturo za subvencije oddal srbski nacionalni prevoznik Air Serbia, ki bo tako, skladno s pogoji razpisa, 2x tedensko letel na liniji Ljubljana – Niš naslednjih 5 let. Povezava bo celoletna, začela pa se bo že s tem poletjem. Glede na bližino datuma, lahko točne informacije glede dnevov letenja in prodaje kart pričakujemo v kratkem.

Potihoma smo upali, da bi kandidaturo oddal tudi nizkocenovnik Wizzair, ki je pogojem razpisa ustrezal. Delno se je zdelo, da si ga želi tudi srbska vlada, ki je med 12 destinacij uvrstila nekaj obrobnih evropskih letališč, kjer je Wizzair uveljavljen. Toda verjetno je bila višina subvencije (5 milijonov evrov na leto za 12 linij) prenizka.

Vsekakor pa je vsaka nova povezava velik plus za ljubljansko letališče!

3 Responses

 1. Marjetka

  Živjo!

  Navedene ponudbe ne najdem – nobena ne zajema vključene prtljage in tudi prevoznika Turkish Airlines ne najdem. A sta to napačno zapisani informaciji ali samo ne najdem? 🙂

  Reply
  • luka

   Pozdravljena, prikradla se je manjša napaka, prevoznik je Air Serbia, v osnovno ceno pa je vključena ročna prtljaga.

   Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.