Povratne letalske karte v Istanbul prevoznik Turkish Airlines ponovno ponuja po nori ceni 88€!

Akcija traja samo še do 31.7.: Nora akcija prevoznika Turkish Airlines za lete iz Ljubljane v Istanbul! Povratne letalske karte so tokrat na voljo za samo 88€, v ceno pa je vključenih tudi 30kg prtljage in odlično udobje na letih ene najboljših letalskih družb. Super priložnost za krajši ali daljši skok v turško velemesto! Odlične cene pa so na voljo tudi za druga večja turška mesta (povratne že za 120€). Prevoznik je začel lete opravljati 1.7.2020, do konca septembra opravlja tri tedenske lete (pozneje pa so trenutno načrtovani dnevni leti). Trenutno sicer še obstajajo ovire pri povratku iz Turčije (v Sloveniji je zahtevana 14-dnevna samoizolacija), zato predlagamo nakup kart za poznejša potovanja.

Kdaj: akcija velja za potovanja vse do konca marca 2021 (priljubljeni termini, npr. krompirjeve počitnice in novo leto, so že dražji)

Prevoznik: Turkish Airlines

Prtljaga: vključena ročna prtljaga in 30kg oddane prtljage

Trajanje akcije: do 31.8.2020 ali do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Istanbul 88€ (krompirjeve počitnice)

Ljubljana – Izmir 120€

Ljubljana – Antalija 120€

Ljubljana – Ankara 120€

Ljubljana – Kayseri 120€

…in še številna druga večja turška mesta.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev 15€ na letalsko karto), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

2 Responses

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.