Turkish Airlines: povratne karte v Istanbul 149€ (s 30kg prtljage)!
3.8 (76.36%) 11 vote[s]

16. 1. 2020: Akcijski ponudbi letalskih kart smo za prvomajske praznike dodali še 5 nočitev v hotelu 3* na trgu Taksim z vključenim zajtrkom! Cena potovanja na osebo le 239€ (letalske karte + hotel).

Akcija prevoznika Turkish Airlines za lete iz Ljubljane v Istanbul! Povratne letalske karte so tokrat na voljo od 149€, v ceno pa je vključenih tudi 30kg prtljage in odlično udobje na letih ene najboljših letalskih družb. Super priložnost za krajši ali daljši skok v turško velemesto!

Potovanja možna v številnih terminih od konca januarja do sredine maja. Za najhitrejše je na voljo tudi nekaj datumov med zimskimi ter prvomajskimi počitnicami!

Kdaj: 20. januar 2020 – 14. maj 2020

Prevoznik: Turkish Airlines

Prtljaga: vključena ročna prtljaga in 30kg oddane prtljage

Trajanje akcije: do 27. 1. 2020 ali do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Istanbul 148€ (17.-20. februar)

Ljubljana – Istanbul 148€ (1.-6. maj)

Primer nastanitve:

Hotel Villa Zurich 3* (zajtrk vključen) 182€/dve osebi

Ostale nastanitve so na voljo TUKAJ

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev 30€ na letalsko karto), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.