Transavia

Prevoznik Transavia je z leti iz Ljubljane začel aprila 2017. Direktne lete v Amsterdam (letališče Schiphol) prevoznik opravlja 3x tedensko, ob torkih, četrtkih in nedeljah. V zimskem voznem redu ohranja število letov, izpustil bo nekaj torkovih poletov (za te termine ni možna rezervacija kart). V pomladnem in poletnem voznem redu 2018 Transaviapovečuje število letov vse do 5x tedensko (več TUKAJ). Ker je prevoznik Transavia partner prevoznikov KLM/AF je možen nakup povezanih letov v kombinaciji s partnerji.

Prtljaga: Ročna prtljaga standardnih dimenzij do 10kg. V primeru nakupa karte povezanih letov na tretjo destinacijo (leti iz Ljubljane preko Amsterdama naprej) s partnerjema KLM/AF je v ceno všteta tudi check-in prtljaga 23kg.

Letala za lete z Brnika: Boeing 737

Vse destinacije prevoznika: Destinacije Transavia

Primer najniže redne cene za povratne lete iz Ljubljane:

Amsterdam 70€ 

Cene na zgornji povezavi velja za najnižjo redno ceno in se lahko zaradi več razlogov dnevno spreminja za nekaj evrov. Ob razprodaji najugodnejših sedežev se cene zvišajo in na zgornjih povezavah pokažejo drugačno ceno, kot je napisana v prispevku. Povezave v prispevku bomo obnavljali približno enkrat mesečno, cene pa lahko poiščete tudi sami, saj so na voljo v več različnih terminih.

Najcenejši nakup kart je možen na zgornjih povezavah ali pa direktno na strani prevoznika: Transavia