Novo leto v Istanbulu: letalo iz Ljubljane + 4 nočitve že za 337€/osebo
4 (80%) 15 vote[s]

Novoletno potovanje v Istanbul! Povratne karte iz Ljubljane s Turkish Airlines  v terminu 29.12.2019 – 2.1.2020 in štiri nočitve v apartmaju v centru mesta so na voljo že za samo 337€/osebo! Pohitite, potovanja v novoletnih terminih se bodo samo še dražila!

Kdaj: spodnji primer narejen za top termin 29.12.2019 – 2.1.2020, sicer pa lahko po še nižjih cenah v Istanbul poletite v veliko različnih neprazničnih terminih

Prevoznik: Turkish Airlines

Prtljaga: vključena 30kg check-in prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer letalskih kart:

Ljubljana – Istanbul 276€

Do letališča vas najugodneje pripelje NOMAGO

Primer ugoden nastanitve za omenjeni termin:

Heaven Suites – Uyar Apartments 122€/2osebi (privat apartma)

Ostale proste nastanitve (tudi ugodnejše) v omenjenem terminu najdete TUKAJ

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

3 Responses

  1. pilotdrona

    Ja, vsekakor za 103 €… C’mon!

    Edreams in Opodo, “isto sr..je drugo pakovanje”…

    Tisti junak, ki kupi po tej ceni na teh dveh agencijah, naj se javi … Pa ne samo po tej, na splošno po ceni, ki jo ta agencija (kot rečeno eno in isto) vedno oglašuje, da je na prvem mestu na meta search engine, ni nikoli realno za nakup!

    Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.