Ponovno so na voljo noro nizke cene letalskih kart iz Ljubljane v turški Istanbul z ekspresnim postankom v Beogradu! Na voljo so številni termini, tudi za priljubljene termine – spodnji primer je narejen za krompirjeve počitnice 28.10.-2.11.2020. Povratna letalska karta + 5 nočitev z zajtrkom v hotelu s 4* je na voljo že za samo 172€/osebo (če potujeta dve osebi)! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest. Možna so tudi poznejša potovanja v primeru skrbi, da se do krompirjevih počitnic virus še ne bi ustavil.

Kdaj: potovanja vse do marca 2021, spodnji termin pa je narejen za krompirjeve počitnice, 28.10.-2.11.2020

Prevoznik: Air Serbia

Prtljaga: vključena ročna in 23kg check-in prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje najcenejših prostih mest

Primer letalskih kart:

Ljubljana – Istanbul 109€/osebo

Nastanitev:

Hotel Santa Hill 4* z zajtrkom 125€/dve osebi (z možnostjo brezplačne odpovedi)

Ostale proste nastanitve za omenjeni termin najdete TUKAJ.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.