Ponovno so na voljo noro nizke cene letalskih kart iz Ljubljane v turški Istanbul! Na voljo so številni termini, tudi v top poletni sezoni (pred nakupom in potovanjem se pozanimajte o morebitnih omejitvah pri vstopu v Turčijo). Letalske karte + 3 nočitve z zajtrkom v odličnem 4* hotelu so v septembrskem terminu na voljo že za noro ugodnih 151€/osebo! Z bivanjem v ugodnejšem hotelu pa odpotujte že za samo 115€/osebo! Možna so tudi poznejša potovanja v primeru skrbi, da do septembrskega termina Turčija še ne bi bila na zelenem seznamu (trenutno je Turčija še na rumenem seznamu, ker ni v šengenskem območju to pomeni 14-dnevno karanteno ob povratku).

Kdaj: potovanja vse do marca 2021, spodnji termin pa je narejen za septembrski termin 4.-7.9.2020

Prevoznik: Turkish Airlines

Prtljaga: vključena ročna in 23kg check-in prtljaga

Trajanje akcije: do 31.8.2020 oz. do razprodaje najcenejših prostih mest

Primer letalskih kart:

Ljubljana – Istanbul 90€/osebo (179€ za dve osebi)

Nastanitev:

Hotel De Maree 3* 50€/dve osebi (z možnostjo brezplačne odpovedi)

Eternity Hotel 4* z zajtrkom 123€/dve osebi (z možnostjo brezplačne odpovedi, z Genius popustom)

Ostale proste nastanitve za omenjeni termin najdete TUKAJ.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.