4.2/5 - (4 votes)

Let + 12 nočitev čez podaljšane zimske počitnice samo 858€

Barbados je otoška država na meji med Karibskim morjem in Atlantskim oceanom. Ta država v Malih Antilih leži vzhodno od otoka Saint Vincent in vzhodno do jugovzhodno od otoka Saint Lucia, ki spadata v glavno verigo maloantilskih otokov. Super cene povratnih vozovnic so na voljo z družbo Air France (ter Air Antilles Express), in sicer v juniju. V vsako smer dvakrat prestopimo, tretji postanek pa je le tehničen. Za 12 nočitev z možnostjo brezplačne odpovedi v nastanitvi s tremi zvezdicami bi ob odhodu dveh oseb na osebo odšteli le 311€, skupaj z letom torej samo 858€.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Celotni pogoji za vstoš so na voljo TUKAJ. Celotne vstopne pogoje ter potrebne obrazce / zavarovanja najdete tudi TUKAJ (zaključeno cepljenje) oziroma TUKAJ (brez cepljenja). Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah.

Kdaj:  junij 2022

Prevoznik: Air France, Air Antilles Express

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije:  do razprodaje prostih mest

Primeri povratnih letov*:

Ljubljana – Bridgetown (9.6.2022 – 22.6.2022) – 547€

Ljubljana – Bridgetown (16.6.2022 – 29.6.2022) – 547€

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Primer ugodne nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi (11.2.2022 – 5.3.2021)**:

Nicolodge Apartments*** – 311€ (622€ za dve osebi)

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za omenjen termin najdete TUKAJ. (v iskalniku lahko spreminjate kraj, datum, število oseb, dodate vključen zajtrk … )

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Starejše novice:

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.