Omejitev za potovanja v Anglijo trenutno ni! London je tako odlična izbira za jesenski ali novoletni “city-break”. V obeh terminih dobite povratne letalske karte iz Ljubljane za zgolj dobrih petdeset evrov. Za vsak slučaj pa Easyjet (vsaj zankrat) ponuja brezplačno spremembo leta do 14 dni pred odhodom.

Prav tako smo za potovanje v času jesenskih počitnic spodaj dali primer nastanitve z brezplačno odpovedjo, kjer plačilo vnaprej sploh ni potrebno. V B&B v predelu Westminster boste za nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli manj kot 29€ na osebo.

Kdaj: številni termini

Prevoznik: Easyjet

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart:

Ljubljana – London 51€ (25.-30. oktober)

Ljubljana – London 52€ (28.12.2020-3.1.2021)

Primer nastanitve za 25.-30. oktober:

Dover Hotel B&B 282€ / dve osebi

Ostale nastanitve najdete TUKAJ

*Cene se lahko zaradi razprodaje najcenejših mest dvignejo!

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

2 Responses

  1. barbara

    Uk je še vedno zaprt za turiste iz Slovenije. Prosim za vir informacije: “Anglija je ukinila obvezno samoizolacijo za prihode iz Slovenije,…” saj na veleposlaništvu tega niso potrdili.

    Hvala, lp

    Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.