Z Brnika lahko v London jeseni poletimo že za 48€! Anglija se od danes ponovno odpira turistom brez potrebne desetdnevne karantene, a zaenkrat samo za tiste, ki so že zaključili s cepljenjem. Za vstop bo potreben tudi hitri test, hkrati pa bo dodatni PCR test potrebno napraviti še prvi ali drugi dan obiska v Angliji. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, spremljajte pa tudi naše SEZNAME. Več informacij na uradni spletni strani (v angleščini).

Kdaj: številni termini

Prevoznik: Easyjet

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – London 50€ (12.9.-15.9.)

Ljubljana – London 48€ (29.9..-6.10.)

This image has an empty alt attribute; its file name is lond01z.jpg

Ljubljana – London 50€ (13.10.-17.10.)

*Cene se lahko zaradi razprodaje najcenejših mest dvignejo!

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

3 Responses

  1. barbara

    Uk je še vedno zaprt za turiste iz Slovenije. Prosim za vir informacije: “Anglija je ukinila obvezno samoizolacijo za prihode iz Slovenije,…” saj na veleposlaništvu tega niso potrdili.

    Hvala, lp

    Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.