Anglija je nedavno ukinila obvezno samoizolacijo za prihode iz Slovenije, tako da se lahko sprostijo turistična potovanja. EasyJet ponovno vzpostavitev letov med Ljubljano in Londonom napoveduje za september, in sicer dvakrat tedensko – ob petkih ter ponedeljkih

Za podaljšani vikend v Londonu v drugi polovici prihodnjega meseca smo spodaj pripravili paket letalskih kart + 3 nočitev za le 111€/osebo, poleg tega pa smo našli še primere zares ugodnih kart tudi za nekatere kasnejše zelo priljubljene termine – jesenske in novoletne počitnice.

Kdaj: številni termini

Prevoznik: Easyjet

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart:

Ljubljana – London 61€ (18.-21. september)

Ljubljana – London 45€ (25.-30. oktober)

Ljubljana – London 50€ (28.12.2020-2.1.2021)

Primer nastanitve za 18.-21. september:

PubLove 50€ / osebo za 3 noči (BREZPLAČNA ODPOVED)

Ostale nastanitve najdete TUKAJ

*Cene se lahko zaradi razprodaje najcenejših mest dvignejo!

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

2 Responses

  1. barbara

    Uk je še vedno zaprt za turiste iz Slovenije. Prosim za vir informacije: “Anglija je ukinila obvezno samoizolacijo za prihode iz Slovenije,…” saj na veleposlaništvu tega niso potrdili.

    Hvala, lp

    Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.