Črna gora naj bi se za Slovence odprla z začetkom junija, tako da nam bodo počitnice v tej prelepi državi na Balkanu letos verjetno le omogočene! V trenutni akciji prevoznika Air Serbia lahko v obmorsko mesto Tivat poletite že za samo 52€ (v top poletni sezoni po tej ceni z daljšim postankom na poti nazaj)! Skupaj z 8 nočitvami (avgust) v bližini plaže Jaz (nekoliko južneje od Tivata) lahko na počitnice v Črno goro odpotujete že za 180€/osebo (+nočitev v Beogradu ob povratku), z nočitvami v mestu Tivat pa že za 244€/osebo (+nočitev v Beogradu ob povratku). Cene so na voljo do razprodaje najcenejših mest.

Kdaj: spodnji termin za 13. – 21.8.2020, še več ugodnih cen pa najdete po glavni poletni sezoni

Prevoznik: Air Serbia

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart (in prenočišč za omenjeni termin)*:

Ljubljana – Tivat 52€ (122€ s kratkim postankom v obe smeri)

Nastanitve za termin 19. – 26.7.2019**:

Predlagamo, da nekaj noči preživite v Tivatu, za nekaj nočitev pa se odpravite tudi v kakšno drugo obmorsko mesto (npr. v bližino plaže Jaz ali v Budvo). V primeru, da izberete ugodnejšo varianto letov je na poti nazaj potrebna še nočitev v Beogradu, ki si jo lahko prav tako rezervirate na zgornjih povezavah.

Ostale najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.