Jesen v Londonu: letalo + 3 nočitve v hostlu že za 95€/osebo, v hotelu 4* pa za 148€/osebo!
Oceni to objavo

Jesenski skok v London! Povratne karte iz Ljubljane in 3 nočitve v hostlu so na voljo že za 95€/osebo, s spanjem v hotelu s 4* pa že za 148€/osebo! Prihod na letališče Luton je šele ob eni uri zjutraj, spodnji primeri nočitev vključujejo tudi že spanje prvo noč (kar pa lahko seveda prilagodite svojim željam na spodnji povezavi). Glede na super ugodno ceno hotela 4* vam predlagamo, da z nakupom ne odlašate.

Kdaj: spodnji primer za termin 4. – 7.10.2018, ugodne cene letov in nastanitev pa najdete v mnogih terminih (le poletni termini dražji)

Prevoznik: Wizzair

Prtljaga: vključena ročna prtljaga standardnih dimenzij

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest

Primer ugodne kombinacije*:

Letalska karta: Ljubljana – London 43€ 

Nastanitev*:

Rest Up Hostel 103€/2osebi

Best Western Maitrise Hotel Maida Vale 4* 210€/2osebi

Vse proste nastanitve za omenjeni termin najdete >>TUKAJ<<

*Nastanitve so na zgornjih povezavah predvidene tudi za prvo noč, čeprav je pristanek na letališču Luton šele ob 0.50 naslednji dan. Prvo noč lahko preživite tudi kar na letališču in s tem privarčujete za eno nočitev v hotelu (predvsem za mlade).

Ugodno letališko parkiranje vam omogoča Parking Jagodic, kjer boste za tedensko parkiranje odšteli že samo 25€ z vključenim transferjem do letališča. Več TUKAJ.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.