V London iz Ljubljane v številnih novembrskih terminih za 35€, ugodno tudi za krompirjeve počitnice!
Oceni to objavo

Edit: cene so zaradi priljubljenih terminov na spodnjih povezavah že nekoliko višje, kot je zapisano. Gre pa še vedno za super ugodne lete v prazničnih terminih! Prav tako pa lahko še vedno najdete lete po najnižji ceni v poznejših novembrskih terminih.

Super poceni: London lahko iz Ljubljane celoten november (in še del decembra) poletite že za samo 35€ (povratne)! Po super ugodnih cenah lahko v London poletite tudi čez krompirjeve počitnice! Nekaj terminom smo dodali še ugodne nočitve. Najugodnejša kombinacija povratne karte in nočitev v času krompirjevih počitnic je na voljo že za samo 100€/osebo! Pohitite, praznični termini se bodo hitro podražili!

Kdaj: po najnižji ceni lahko v London poletite v praktično vseh novembrskih terminih, v času krompirjevih počitnic prav tako ali pa za nekaj € več

Prevoznik: Wizzair

Prtljaga: vključena ročna prtljaga standardnih dimenzij

Trajanje cen: do razprodaje prostih mest

Primer ugodnih kombinacij*:

  • Krompirjeve počitnice 28.10. – 3.11.:

Letalska karta**: Ljubljana – London 41€ 

Nastanitve od 176€/2osebi naprej >>TUKAJ<<

  • Krompirjeve počitnice 30.10. – 4.11.:

Letalska karta**: Ljubljana – London 38€

Nastanitve od 147€/2osebi naprej >>TUKAJ<<

  • Krompirjeve počitnice 1. – 4.11.:

Letalska karta**: Ljubljana – London 38€

Nastanitve od 124€/2osebi naprej >>TUKAJ<<

  • Termin 15. – 18.11.:

Letalska karta**: Ljubljana – London 38€

Nastanitve od 122€/2osebi naprej >>TUKAJ<<

*Nastanitve so na zgornjih povezavah predvidene tudi za prvo noč, čeprav je pristanek na letališču Luton šele ob 0.50 naslednji dan. Prvo noč lahko preživite tudi kar na letališču in s tem privarčujete za eno nočitev v hotelu (predvsem za mlade).

**Letalske karte so direktno na strani prevoznika Wizzair še nekaj € cenejše, v celotnem novembru so cene povratnih kart od 35€ naprej.

Ugodno letališko parkiranje vam omogoča Parking Jagodic, kjer boste za tedensko parkiranje odšteli že samo 25€ z vključenim transferjem do letališča. Več TUKAJ.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.