Rate this post

19.10.2020: Super cene prevoznika Air France in partnerjev so še vedno na voljo! Trenutno so cene sicer malce višje (od 362€ naprej), kar pa so še vedno super cene glede na preteklost. Na voljo so tudi poletni leti 2021!

28.8.2020: Odlične cene prevoznika Air France in partnerjev za lete iz Ljubljane v Kanado in ZDA! Letalske karte v Kanado so na voljo že od 333€ naprej, ZDA pa že od 386€ naprej! V Kanado lahko po znižanih cenah letite v vsa večja mesta, v ZDA pa le v določena (niso vključene običajne najpriljubljenejše destinacije, kot je npr. New York). Cene veljajo za potovanja vse do konca poletja 2021, tudi npr. za prvomajske počitnice ali top poletno sezono 2021!

Opozorilo: Združene države Amerike so trenutno še v precej slabi situaciji glede koronavirusa. Se pa znajo razmere do naslednjega poletja umiriti, a vseeno predlagamo nakup kart tistim, ki so pripravljeni na to, da v primeru ponovno zaostrenih razmer prihodnje leto, ne bodo mogli potovati. Predlagamo nakup kart na strani prevoznikov Air France/KLM (po sicer malce višji ceni, kot je na voljo na spletnih agencijah).

Kdaj: od septembra 2020 naprej, vse do konca poletja 2021, tudi v top poletni sezoni

Prevoznik: Air France/KLM

Prtljaga: vključena 12kg ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske karte*:

KANADA:

Ljubljana – Toronto 362€

Ljubljana – Toronto 362€ (prvomajski termin 2021)

Ljubljana – Toronto 362€ (top poletni termin 2021)

Ljubljana – Ottawa 382€ (prvomajski termin 2021)

Ljubljana – Montreal 385€

Ljubljana – Vancouver 512€

Ljubljana – Vancouver 519€ (julij 2021)

Ljubljana – Calgary 528€

ZDA:

Ljubljana – San Francisco 410€

Ljubljana – San Francisco 410€ (top poletni termin 2021)

Ljubljana – Chicago 406€

Ljubljana – Houston 406€

Ljubljana – Denver 403€

…in še več mest, a ne npr. New York, Miami ali Los Angeles.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Prejšnja novica o tem, da je prevoznik Air France ponovno vzpostavil lete v Ljubljano:

20.5.2020: Letalska družba Air France z zadnjim tednom junija načrtuje ponovno vzpostavitev letov z ljubljanskega letališča. V Pariz bo z Letališča Jožeta Pučnika dvakrat na teden letelo letalo Embraer 190. V sredo, 24. junija, bo iz Ljubljane proti Parizu poletelo ob 12:25 in v Parizu pristalo ob 14:25, v soboto, 27. junija, pa ob 17:55 in v Parizu pristalo ob 19:55. Tisti, ki bodo želeli iz Pariza leteti v Ljubljano, pa bodo s pariškega letališča Charles De Gaulle (CDG) v sredo vzleteli ob 9:50 in v Ljubljani pristali ob 11:40, v soboto pa ob 15:20 in pristali ob 17:10. Pri Air France varnost potnikov in letalskega osebja postavljajo na prvo mesto, zato bodo zanjo poskrbeli s sprejetimi strogimi zaščitnimi ukrepi.

Brezskrbno načrtovanje potovanja z možnostjo brezplačne spremembe leta

Da bi ponovna vzpostavitev zračnega prometa potekala kar se da nemoteno in da lahko potniki brezskrbno načrtujejo svoje lete, Air France omogoča brezplačno spremembo leta. Vozovnico, kupljeno od 22. aprila dalje, lahko potniki brezplačno zamenjajo ne glede na kabino in izbrano vrsto leta (Light, Standard, Flex), tako da lahko brez skrbi rezervirajo let in načrtujejo svoje potovanje.

Najpomembnejše varnostne ukrepe in nasvete navajamo spodaj. Podrobnejše informacije pa so na voljo na njihovi spletni strani.

Pred potovanje preverite zahteve držav, kamor potujete

Preden začnete planirati potovanje, preverite pogoje države, v katero (in preko katerih) potujete. Ponekod ob prihodu zahtevajo karanteno. Če potujete v Francijo ali pa je Francija samo prehodna država, morate izpolniti posebno potrdilo, ki ga lahko prenesete s spletne strani francoskega Ministrstva za notranje zadeve.

Obvezna uporaba mask in upoštevanje medosebne razdalje

Od 11. maja je obvezna uporaba zaščitnih mask na letališču in na vseh Ari France letih. Na vseh njihovih letih pa bo poskrbljeno tudi za ohranjanje zadostne medosebne razdalje. Za omejitev kontaktov bodo poskrbeli že pri vkrcanju potnikov. Najprej se bodo lahko vkrcali tisti, ki imajo sedeže v zadnjem delu letala, in šele nato tisti, ki jih imajo v prednjem delu.

Merjenje telesne temperature

Na vseh letih letalske družbe Air France bodo pred vkrcanjem potnikom brezkontaktno izmerili telesno temperature. Če bo ta presegala 38 °C, bo potniku vkrcanje prepovedano. Potnikom, ki se zaradi zdravstvenih razlogov ne bodo smeli vkrcati, bo omogočena brezplačna sprememba leta na kasnejši datum. Ob spremembi pa bodo morali priložiti vse zahtevane dokumente.

Prezračevanje na letalu

Air France letala so opremljena z izredno kakovostnim prezračevalnim sistemom, ki uporablja takšne zračne filtre (HEPA), kot jih uporabljajo v operacijskih sobah. Zrak v letalu je tako popolnoma osvežen vsake 3 minute, iz njega pa so odstranjeni vsi (99.999 %) virusi in bakterije, vključno s koronavirusom.

Higiena na letalu

Pri Air France poskrbijo, da je letalska kabina pred vsakim letom temeljito očiščena. Posesajo preproge in sedeže, dezinficirajo vse trde površine (naslonjala za roke, ekrane, stranišča …), sistematično zamenjajo odeje, ki so zaradi optimalne higiene zapakirane v plastično embalažo. Na krajših in srednje dolgih letih so blazine odstranili, na čezoceanskih pa so ustrezno dezinficirane po vsakem letu.

Prilagojena ponudba na letalu

Da kar se da zmanjšajo medosebne stike med potniki in letalskim osebjem, so pri Air France prilagodili tudi ponudbo na vseh letih. Na krajših letih tako ne strežejo hrane in pijače, na čezoceanskih pa so ponudbo prilagodili. Strežejo samo določene produkte, ki so pakirani tako, da ustrezajo higienskim standardom. Prav tako so ukinili Duty Free ponudbo ter papirnate časopise in revije na letalu. Še vedno pa so ti mediji na voljo na aplikaciji Air France Play, ki si jo lahko potniki pred letom prenesejo na svoj telefon.

3 komentarji

  1. Poletje 2021: ZDA ali Kanada s Finnair/BA že za 332€ – Letim z Brnika

    […] Ugodni leti iz Ljubljane v ZDA in Kanada v top poletni sezoni 2021! Povratne vozovnice s prevoznikoma Finnair in British Airways so na voljo že od 332€ naprej. Spodaj so navedeni primeri najcenejših letov v Severno Ameriko – za nekatere destinacije so na voljo tudi super povezave (npr. San Francisco samo en kratek postanek v obe smeri), za nekatere destinacije pa so na voljo le leti z daljšimi postanki (npr. Vancouver, Montreal). Spodaj so navedeni najcenejši primeri letov za top termin (konec julija/začetek avgusta), sicer pa super cene za poletje ponuja tudi letalska družba Air France s svojimi partnerji (več TUKAJ). […]

    Odgovori

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.