3.6/5 - (15 votes)

Ugodno v Francijo tudi čez poletne počitnice!

Aprila 2022 je z Brnika na letališče Pariz Orly začela leteti nizozemska družba Transavia. Najugodnejše povratne povezave smo poiskali za super 11€, in sicer v septembru! Spodaj preverite še povezave do namestitev. Za 7 nočitev bi odšteli 334€ na osebo (ob odhodu dveh oseb, seveda z možnostjo brezplačne odpovedi). Čez novoletne in zimske počitnice pa francosko prestolnico najceneje dosežemo z družbo Air France (od 153€ naprej)  Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj: različni termini

Prevoznik: Transavia

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje mest

Primera povratnih letalskih kart*:

Ljubljana – Pariz (1.7.2024 – 5.7.2024) – 151€

Ljubljana – Pariz (23.9.2024 – 30.9.2024) – 111€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Na voljo so še drugi termini po enakih ali podobnih cenah. Predlagamo, da si letalske karte kupite direktno na spletni strani letalske družbe Transavia (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Primer ugodne nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi od 23.9.2024 – 30.9.2024**:

Appart Paris 19e Rosa Parks – 334€ (668€ za 2 osebi)

Druge namestitve (tudi še cenejše) za omenjeni termin najdete na strani Booking.com (lahko spreminjate število oseb, datum, možnost zajtrka itd.)

**Cene se lahko ob zasedenosti prostih sob zvišajo ali pa namestitev ni več na voljo.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Preberite še:

Pariz ugodno čez poletne in jesenske počitnice!

Starejše novice:

1 komentar

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.