5/5 - (1 vote)

Direktni leti v Francijo po super cenah!

Najcenejše povratne povezave z direktnimi leti s prevoznikom Air France so v Pariz na voljo za 146€, še ugodneje pa lahko Francijo doživite s prevoznikom Transavia (več TUKAJ). Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ.

Kdaj: različni termini 

Prevoznik: Air France

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Pariz (19.11.2022 – 24.11.2022) – 146€ 

Ljubljana – Pariz (1.12.2022 – 4.12.2022) – 147€ 

Ljubljana – Pariz (1.2.2023 – 5.2.2023) – 149€ 

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Na voljo so še drugi termini po enakih ali podobnih cenah. Predlagamo, da si letalske karte kupite direktno na spletni strani letalske družbe Air France (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Povezave (že od 101€ dalje) z družbo Transavia:

Direktno v Pariz že za 94€!

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Namestitve za omenjeni termin najdete na strani Booking.com (lahko spreminjate število oseb, datum, možnost zajtrka itd.)

**Cene se lahko ob zasedenosti prostih sob zvišajo ali pa namestitev ni več na voljo.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

2 Responses

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.