5/5 - (1 vote)

Ponovno direktni leti v Pariz!

Prevoznik Air France načrtuje v letošnjem poletju pet povezav tedensko, vse pa se seveda lahko še spremeni, glede na razmere. Najcenejše povratne povezave z direktnimi leti so v francosko prestolnico so v poletju na voljo za 150€. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Za vas smo v julujskem terminu poiskali še ugodno namestitev v dobro ocenjeni suiti z možnostjo brezplačne odpovedi. Cena ob odhodu štiričlanske družine z dvema otrokoma bi bila za 7 dni 593€, kar na osebo pomeni 148€, skupaj z letom torej samo 298€ za 7 dni počitnic!

Kdaj: različni termini 

Prevoznik: Air France

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Pariz (4.6.2021 – 11.6.2021) – 150€

Ljubljana – Pariz  (8.7.2021 – 15.7.2021) – 150€

Ljubljana – Pariz (9.8.2021 – 15.8.2021) – 176€ 

Ljubljana – Pariz (8.9.2021 – 13.9.2021) – 185€ 

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Na voljo so še drugi termini po enakih ali podobnih cenah. Predlagamo, da si letalske karte kupite direktno na spletni strani letalske družbe Air France (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Primer nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi**:

Novotel Suites Paris Mountreuil Vincennes**** (8.7. – 15.7.2021) – 148€ (593€ za štiri osebe 2 + 2) 

Druge namestitve za omenjeni termin najdete na strani Booking.com (lahko spreminjate število oseb, datum, možnost zajtrka itd.)

**Cene se lahko ob zasedenosti prostih sob zvišajo ali pa namestitev ni več na voljo.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.