V Belgijo z domačega letališča po ugodnih cenah! Let + 4 nočitve že za 143€!

V Bruselj, mesto vafljev, piva in čokolade, nas odpelje letalski prevoznik Wizz Air. Povratne letalske karte z Brnika v evropsko prestolnico lahko kupite že za 27€! Super cene najdemo v septembru in oktobru, za štiridnevni oddih pa bi za povratno karto in nočitve odšteli le 143€ (v primeru odhoda dveh oseb).

   

Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, spremljajte pa tudi naše sezname. Za vstop v Belgijo je potrebno digitalno potrdilo (cepljenje ali PCR). Več si preberite TUKAJ.

Kdaj:  različni datumi

Prevoznik: Wizz Air

Prtljaga: vključen nahrbtnik

Trajanje cen: do razprodaje najcenejših sedežev

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Bruselj (3.9.2021 – 10.9.2021) – 39€

Ljubljana – Bruselj (6.9.2021 – 10.9.2021) – 27€

This image has an empty alt attribute; its file name is bru1.jpg

Ljubljana – Bruselj (6.9.2021 – 13.9.2021) – 27€

Ljubljana – Bruselj (20.9.2021 – 27.9.2021) – 30€

Ljubljana – Bruselj (1.10.2021 – 4.10.2021) – 27€

Ljubljana – Bruselj (4.10.2021 – 11.10.2021) – 27€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume. Spreminjate jih v iskalniku SkyScanner.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Primer nastanitve z zajtrkom ter možnostjo brezplačne odpovedi (6.9.2021 – 10.9.2021)**:
Chic Cocoon Guest House – 116€ (231€ za dve osebi)

This image has an empty alt attribute; its file name is spanje1bru.jpg

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale (tudi še cenejše) proste nastanitve najdete TUKAJ (št. oseb in datum lahko spreminjate v iskalniku).

Najugodnejše nastanitve tudi na: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Wizz Air / Brussels Airlines (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala). Če potujeta dva ali pa bi z Wizz Air letel večkrat, se ti za 30€ splača včlaniti v njihov klub (WIZZ Discount Club), kjer dobiš popust do 10€ za vsak let (za 2 osebi s povratnim letom privarčuješ lahko torej 40€ in si že 10€ za boljšem, z več leti pa se ta možnost splača še bolj).

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.