4.5/5 - (2 votes)

Le še Brussels Airlines direktno do evropske prestolnice!

V Bruselj, mesto vafljev, piva in čokolade, ne bo več možno leteti s prevoznikom Wizz Air. Madžarski nizkocenovnik namreč ukinja direktno povezavo med Brnikom ter letališčem Charleroi. Tako sta Ljubljana in Belgija odslej povezani le preko družbe Brussels Airlines, povratne karte pa najdemo od 157€ naprej. Wizz Air je pred časom za zimsko obdobje začasno že prekinil lete iz Ljubljane v Bruselj, po prvotnih načrtih pa bi lete obnovili z začetkom poletne sezone. Kot poroča portal Ex-Yu Aviation, so predstavniki Wizz Aira 29. septembra izvedli pogovore s slovensko vlado o morebitni uvedbi novih destinacij iz Ljubljane, a do dogovora ni prišlo. Zdaj pa so se v družbi odločili, da povezavo med Ljubljano in Brusljem ukinejo.

   

Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. V Belgiji so bile odpravljene omejitve potovanj zaradi COVID-19. Potnikom ni treba predložiti dokazila o cepljenju, preboleli bolezni zaradi COVID-19 ali negativnem testu. Izjeme ostajajo pri vstopu iz držav ali območij, ki vzbujajo zaskrbljenost (trenutno ni navedenih nobenih držav ali območij). Več si preberite TUKAJ.

Kdaj: različni termini

Prevoznik: Brussels Airlines

Prtljaga: vključena ročna prtljaga do 8kg (55x40x23cm)

Trajanje cen: do razprodaje najcenejših sedežev

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Bruselj (25.1.2023 – 29.1.2023) – 157€

Ljubljana – Bruselj (3.2.2023 – 5.2.2023) – 158€

Ljubljana – Bruselj (22.3.2023 – 26.3.2023) – 172€

Ljubljana – Bruselj (12.4.2023 – 16.4.2023) – 157€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume. Spreminjate jih v iskalniku SkyScanner.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Proste nastanitve najdete TUKAJ (št. oseb in datum lahko spreminjate v iskalniku).

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Brussels Airlines.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.