3/5 - (1 vote)

Poletna sezona v Dubrovniku! Povratne vozovnice s prevoznikom Air Serbia so iz Ljubljane na voljo že od neverjetnih 58€, postanek v Beogradu si lahko naredite ekspresen ali pa v srbski prestolnici preživite zabavno noč!

Poglejmo si primer leta in petih nočitev v zadnjih letih turistično precej obleganem Dubrovniku, zadnja leta tudi zaradi priljubljene serije Igra Prestolov. A če kdaj, potem je letos najboljši čas za obisk tega mesta, kajti turistov ne bo mrgolelo, cene pa se znajo znižati. Za let boste odšteli zgolj 66€, za 5 nočitev pa samo 107€ na osebo (v nastanitvi za dve osebi). Skupna cena je torej le 173€! Seveda si lahko izberete tudi ogromno drugih datumov po podobnih cenah, npr. povratno povezavo za zgolj 58€ ali pa z eno nočitvijo v Beogradu. Ogled Dubrovnika in poležavanje na plažah lahko torej združite tudi z nočno zabavo v srbski prestolnici! Priporočamo nakup kart direktno na strani prevoznika >>>Air Serbia<<< (po sicer malce višjih cenah, a z možnostjo izbire letov, ki omogočajo prestavljanje datumov letov in z boljšo podporo v tem primeru). Letalske karte vam lahko uredimo tudi na naši agenciji >>TUKAJ<<

Ljubljana – Dubrovnik 58€

Ljubljana – Dubrovnik 66€

Primer nočitve (28. avgusta – 2. septembra)

Priporočamo nakup kart direktno na strani prevoznika >>>Air Serbia<<< (po sicer malce višjih cenah, a z možnostjo izbire letov, ki omogočajo prestavljanje datumov letov in z boljšo podporo v tem primeru). Letalske karte vam lahko uredimo tudi na naši agenciji >>TUKAJ<<

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.


Dubrovnik

PRETEKLE AKCIJE:

Top poletna sezona v Dubrovniku! Povratne vozovnice s prevoznikom Air Serbia so iz Ljubljane na voljo že za samo 123€, postanek v Beogradu pa je ekspresen! 

Kdaj: več poletnih terminov (še več pa pred in po najvišji poletni sezoni, junija in septembra)

Prevoznik: Air Serbia

Prtljaga: vključen en kos ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest (mesta se lahko hitro razprodajo, zato ne odlašajte)

Primer paketne ponudbe za dve osebi:

Ljubljana – Dubrovnik 123€ (julij)

Ljubljana – Dubrovnik 123€ (avgust)

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.