3/5 - (1 vote)

Poletna sezona v Dubrovniku! Povratne vozovnice s prevoznikom Air Serbia so iz Ljubljane na voljo že od neverjetnih 58€, postanek v Beogradu si lahko naredite ekspresen ali pa v srbski prestolnici preživite zabavno noč!

Poglejmo si primer leta in petih nočitev v zadnjih letih turistično precej obleganem Dubrovniku, zadnja leta tudi zaradi priljubljene serije Igra Prestolov. A če kdaj, potem je letos najboljši čas za obisk tega mesta, kajti turistov ne bo mrgolelo, cene pa se znajo znižati. Za let boste odšteli zgolj 66€, za 5 nočitev pa samo 107€ na osebo (v nastanitvi za dve osebi). Skupna cena je torej le 173€! Seveda si lahko izberete tudi ogromno drugih datumov po podobnih cenah, npr. povratno povezavo za zgolj 58€ ali pa z eno nočitvijo v Beogradu. Ogled Dubrovnika in poležavanje na plažah lahko torej združite tudi z nočno zabavo v srbski prestolnici! Priporočamo nakup kart direktno na strani prevoznika >>>Air Serbia<<< (po sicer malce višjih cenah, a z možnostjo izbire letov, ki omogočajo prestavljanje datumov letov in z boljšo podporo v tem primeru). Letalske karte vam lahko uredimo tudi na naši agenciji >>TUKAJ<<

Ljubljana – Dubrovnik 58€

Ljubljana – Dubrovnik 66€

Primer nočitve (28. avgusta – 2. septembra)

Priporočamo nakup kart direktno na strani prevoznika >>>Air Serbia<<< (po sicer malce višjih cenah, a z možnostjo izbire letov, ki omogočajo prestavljanje datumov letov in z boljšo podporo v tem primeru). Letalske karte vam lahko uredimo tudi na naši agenciji >>TUKAJ<<

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.


Dubrovnik

PRETEKLE AKCIJE:

Top poletna sezona v Dubrovniku! Povratne vozovnice s prevoznikom Air Serbia so iz Ljubljane na voljo že za samo 123€, postanek v Beogradu pa je ekspresen! 

Kdaj: več poletnih terminov (še več pa pred in po najvišji poletni sezoni, junija in septembra)

Prevoznik: Air Serbia

Prtljaga: vključen en kos ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest (mesta se lahko hitro razprodajo, zato ne odlašajte)

Primer paketne ponudbe za dve osebi:

Ljubljana – Dubrovnik 123€ (julij)

Ljubljana – Dubrovnik 123€ (avgust)

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

1 komentar

  1. Rebeka

    Pozdravljeni, zanima me cena med prazniki (krompirjeve pocitnice? let iz Ljubljane do Dubrovnika na osebo?

    Odgovori

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.