4.7/5 - (3 votes)

Let + 9 dni najema avtomobila za samo 255€!

V deželo tisočerih naravnih čudes lahko iz Ljubljane z družbama Lufthansa / SWISS poletimo za samo 184€, z le enim prestopom v vsako smer! Za povratno letalsko karto + devetdnevni najem avtomobila boste v aprilu na tem čarobnem otoku odšteli le 326€ (v primeru odhoda dveh oseb), oziroma zgolj 255€ na osebo (v primeru odhoda štirih oseb).

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah vseeno pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

 

Kdaj: februar

Prevoznik: SWISS

Prtljaga: vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer povratneletalske povezave*:

Ljubljana – Reykjavik (11.4.2024 – 20.4.2024) – 184€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Najem avtomobila (11.4.2024-20.4.2024)**

Ekonomski razred: VW Golf ali podobno vozilo – 285€**


Srednji razred / terenec: Suzuki Jimmy ali podobno vozilo – 323€**


**V vseh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

1 komentar

  1. Jaka

    Tole je bil dejansko error fare, kmalu po objavi je bilo še dostopno, zdaj leti pri Swiss že po nekajkrat višji ceni.

    Odgovori

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.