5/5 - (1 vote)

Let + 2 dni najema avtomobila za samo 146€!

V deželo tisočerih naravnih čudes lahko iz Ljubljane poletimo za samo 119€ z le enim prestopom v vsako smer (v Londonu vmes prespimo). Za letalsko karto + dvodnevni najem avtomobila boste v januarju na tem čarobnem otoku odšteli le 173€ (v primeru odhoda dveh oseb), oziroma zgolj 146€ na osebo (v primeru odhoda štirih oseb). Tveganje je v primeru nakupa malce večje, kot ponavadi, kajti tu gre za nakup dveh različnih povratnih povezav oziroma enosmernih letov, čeprav lahko spodaj nakup opravite v enem kosu (preko tujih spletnih agencij v iskalniku SkyScanner).

Na Islandiji so bile odpravljene omejitve potovanj zaradi Covid-19. Potnikom ni treba predložiti dokazila o cepljenju, preboleli bolezni zaradi Covid-19 ali negativnem rezultatu testa. Celotni pogoji so na voljo TUKAJ. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah vseeno pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ,

 

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj: več terminov, najugodneje čez spomladanske počitnice

Prevoznik: Wizz Air, easyJet …

Prtljaga: vključena mala ročna prtljaga po pravilih prevoznika

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri povratnih letalskih povezav*:

Ljubljana – Reykjavik (10.1.2023-13.1.2023) – 119€

Ljubljana – Reykjavik (28.1.2023-4.2.2023) – 163€ (179€ brez menjave letališča)

Ljubljana – Reykjavik (4.3.2023-11.4.2023) – 174€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

Najem avtomobila:

Mini razred: Hyundai I10 ali podobno vozilo 108€**

Ekonomski razred: Hyndai I20 ali podobno vozilo 110€**

Terensko vozilo: Suzuki Jimmy ali podobno vozilo 159€*

**V vseh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.