Rate this post

22.6.2020: Prevoznik Air France ponuja lete iz Ljubljane v Oslo že za samo 127€.  Na voljo so tudi ugodni poletni leti (a seveda nekaj dražji, kot trenutne cene za septembrska ali poznejša potovanja). Odlične cene so na voljo do razprodaje prostih mest. Večkrat je na določen termin po najnižji ceni na voljo samo let z daljšimi postanki, a se z malo truda najde tudi kombinacijo s kratkimi postanki za le nekaj € višjo ceno (v primeru višjih cen pa poskusite z iskanjem na drug termin).

Kdaj: pomlad in jesen, poleti so cene nekoliko višje (oziroma leti po najnižjih cenah vključujejo daljše postanke)

Prevozniki: Air France

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer letalskih kart:

Ljubljana – Oslo 138€

Ljubljana – Oslo 127€

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene letalskih kart na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.