Oceni to objavo

Zdaj so v sistemu tudi že na voljo ugodni vezani leti iz Ljubljane po Evropi s prevozniki Swiss, Lufthansa in Brussels Airlines! V večini spodnjih primerov gre za super povezave (po en kratek prestop) za potovanja v nekaj največjih evropskih mest. So pa super cene na voljo še za številne druge destinacije (večja mesta na celini, kamor vozijo omenjeni prevozniki). Na voljo so tudi ugodni direktni leti v Frankfurt (149€). V München so leti trenutno še dragi (najcenejše tarife še niso odprte), saj po našem mnenju še usklajujejo vozne rede.

Številne spodaj navedene destinacije so bile do zdaj z rednimi povezanimi leti iz Ljubljane na voljo po precej višjih cenah (250€+, npr. Lizbona, Hamburg, Barcelona, Madrid,…), tako da je znižanje cen na številne destinacije kar precejšnje, sploh ker gre za najnižje redne cene.

Kdaj: številni termini od začetka novembra 2019 naprej

Prevoznik: Swiss, Lufthansa, Brussels Airlines

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske karte*:

Ljubljana – Frankfurt 149€  (direktni leti)

Ljubljana – Copenhagen 155€

Ljubljana – Barcelona 158€

Ljubljana – Pariz 153€

Ljubljana – Amsterdam 165€

Ljubljana – Madrid 179€

Ljubljana – Moskva 171€

Ljubljana – Lizbona 188€

Ljubljana – Dusseldorf 176€

Ljubljana – Hamburg 176€

Ljubljana – Helsinki 174€

Ljubljana – Praga 176€

Ljubljana – Rim 175€

Ljubljana – Dublin 180€

Ljubljana – Porto 205€

Ljubljana – Oslo 201€

…in še veliko več destinacij po dobrih cenah!

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.