Rate this post

Poljski prevoznik LOT ob hudi krizi prevoznika Adrie Airways za zimsko sezono povečuje število letov in kapaciteto letal med Ljubljano in Varšavo! Prevoznik se je na ljubljansko letališče vrnil leta 2016 in bil takrat direktna konkurenca Adrii Airways, pozneje pa jo je izrinil in ostal edini prevoznik na tej relaciji. V poletnem voznem redu je prevoznik opravljal dnevne lete med prestolnicama, z zimskim voznim redom pa prevoznik dodaja še drugi dnevni let ob petkih. Hkrati s tem povečuje kapaciteto, pred tem je v zimskem voznem redu LOT v Ljubljano večinoma letel z letalom Bombardier Dash 8 Q400 turboprop (lansko zimo sicer že večkrat z večjimi letali), zdaj pa naj bi vse operacije izvajal z letalom Embraer E170/E190.

Kdaj: od konca oktobra naprej, v zimskem voznem redu. Število letov v poletnem voznem redu 2020 je zaenkrat 7x tedensko

Prevoznik: LOT Polish Airlines

Prtljaga: vključena 8 kg ročna prtljaga na letih po Evropi

Primer petkovih letov:

Ljubljana – Varšava 158€ 

 

 

 

Najugodnejše nastanitve tudi na: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.