Rate this post

Edit: najnižja cena v spodnjem primeru ni več na voljo. Lahko pa podobne cene najdete v drugih first minute terminih, vendar je lahko iskanje zaradi kompleksnosti letov zamudno.

12.6.2018: Potovanje je zdaj lahko še bolj pestro, saj so na destinacijah možni tudi daljši postanki, cena pa je še nekoliko nižja! Potovanje Ljubljana – London – Šanghaj – Auckland – Rarotonga – Los Angeles – London – Ljubljana je na voljo že za samo 651€!!

8.6.2018: Nora cena za noro destinacijo – Cookovi otoki! Povratne vozovnice v jesenskih terminih so iz Londona na voljo že za 666€, skupaj s povratno iz Ljubljane do Londona pa lahko v Oceanijo poletite že za 746€! Karte so še toliko bolj zanimive, saj s tem potovanjem obletite celotno pot okoli sveta! Začetek potovanja je proti Aziji (in čez Novo Zelandijo), povratek s Cookovih otokov pa je preko Severne Amerike (Los Angeles). Pohitite z nakupom!

Kdaj: posamezni jesenski termini

Prevoznik: nizkocenovca Easyjet ali Wizzair do Londona, nato Virgin Atlantic (in partnerji)

Prtljaga: vključena ročna prtljaga do Londona, od tam naprej tudi check-in prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart za termin 26.2. – 24.3.2018:

Ljubljana – London 80€

London – Šanghaj – Auckland – Rarotonga – Los Angeles – London 571€ (27.2. – 4.3. – 14.3. – 22.3.)*

*V zgornjem terminu je postanek v Los Angelesu kratek, s spremembo termina pa lahko najdete tudi lete, ki vključujejo daljši 11-urni postanek.

Ugodno letališko parkiranje vam omogoča Parking Jagodic, kjer boste za tedensko parkiranje odšteli že samo 25€ z vključenim transferjem do letališča. Več TUKAJ.

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

1 komentar

  1. Blaz

    Že bili 2-krat. Priporočam, a bolj za takšne, ki se radi družijo z domačini in res začutijo utrip.

    Odgovori

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.