Rate this post

Ste za obisk čudovitih Lofotov? Let + 7 dni najema avtomobila že za 355€!

Poiskali smo super povezavo z Brnika do mesta Tromsø, ki leži na skrajnem severu Norveške. Idealno izhodišče za raziskovanje dih vzbujajoče pokrajine.  Morda se zapeljete do Lofotov – arhipelaga in tradicionalno okrožje v administrativni regiji Nordland na Norveškem.

Najugodnejše povratne povezave iz Ljubljane najdemo v prehodu iz avgusta v september, že od super 238€ naprej, z le enim kratkim prestopom v vsako smer z ročno prtljago (mali kovček). Za povratni let + 7-dnevni najem avtomobila boste odšteli samo 471€ (v primeru odhoda dveh oseb), oziroma zgolj 355€ na osebo (v primeru odhoda štirih oseb). Spodaj v povezavi preverite še cene namestitev, za 7 noči že za 205€ na osebo z možnostjo brezplačne odpovedi (ob odhodu dveh oseb).

Omejitve potovanj zaradi Covid-19 so bile na Norveškem odpravljene. Predložitev dokazil o cepljenju, preboleli bolezni zaradi Covid-19 ali negativnih rezultatih testov ni potrebna. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Celotni vstopni pogoji za vstop na Norveško so opisani TUKAJ.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Prevoznik: Lufthansa, Swiss …

Prtljaga: vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika

Trajanje akcije: do razprodaje mest

Primeri povratnih letalskih kart*:

Ljubljana – Tromsø (25.7.2022 8.8.2022) – 308€

Ljubljana – Tromsø (30.8.2022 – 6.9.2022) – 238€

Ljubljana – Tromsø (30.8.2022 10.9.2022) – 243€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Na voljo so še drugi termini po enakih ali podobnih cenah. Predlagamo, da si letalske karte kupite direktno na spletni strani letalske družbe (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najem avtomobila (30.8.2022 – 6.9.2022)**:

Mini razred: VW Up ali podobno vozilo: 467€**

Ekonomski razred: VW Polo ali podobno vozilo: 476€**

Kompaktni razred: VW Golf ali podobno vozilo: 511€**

**V vseh primerih morate iskanje pognati sami glede na svoje izbrane lete in časovnice letov. Za rezervacijo priporočamo avtomobile, ki imajo pozavarovano odbitno franšizo (“ohne Selbstbeteiligung durch Erstattung”).

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ. V iskalniku lahko spreminjate datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljete povpraševanje.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.