4/5 - (3 votes)

Let z Brnika v Sibiu + 3 nočitve že za 93€!

Transilvanija je regija v osrednji Romuniji. Znana je po srednjeveških mestih, gorskih mejah in gradovih, kot je grad Bran, gotska trdnjava, povezana z legendo o Drakuli. Z Brnika lahko z enim prestopom v Bruslju (enkrat se v Belgiji prespi in seveda po želji okusi tudi njihove pristne vaflje ter belgijsko čokolado) v oktobru zelo ugodno poleti do mesta Sibiu. Slednje je poznano po germanski arhitekturi v starem mestnem jedru, zapuščini saških naseljencev iz 12. stoletja. Okoli mesta so ostanki srednjeveškega obzidja in stolpov, vključno s stolpom iz 13. stoletja. Za povratno let bi tako odšteli le 62€, za 3 noči v studiu pa bi odšteli le 31€, skupaj torej samo 93€! Ta cena seveda velja ob odhodu dveh oseb (na osebo) z možnostjo brezplačne odpovedi, kar se tiče namestitve. Spanje v Bruslju v ceno ni vključeno.

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah. Omejitve potovanj zaradi COVID-19 so bile odpravljene v Romuniji. Predložitev dokazil o cepljenju, preboleli bolezni zaradi COVID-19 ali negativnih rezultatih testov ni potrebna. Celotni pogoji za vstop so na voljo TUKAJ.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj: začetek oktobra (najugodnejši termin)

Prevoznik: Wizz Airm + Ryanair

Prtljaga: vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika

Trajanje akcije:  do razprodaje prostih mest

Primer najugodnejše povratne letalski karte*:

Ljubljana – Sibiu (2.10.2022 – 6.10.2022) – 62€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume. Spreminjate jih v iskalniku SkyScanner. Opozorilo: v najdenem primeru gre za t.i. Self-transfer, kjer morate napraviti Check-in za vsak let posebej.

Primer namestitve v studiu s 3* z možnostjo brezplačne odpovedi (3.10.2022 – 6.10.2022)**:

Alexandra Studios*** – 31€ (62€ za 2 osebi)

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne. Nočitev v Bruslju ni všteta v ceno

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi najdete TUKAJ. Za nastanitve z zajtrkom obkljukajte “zajtrk vključen”. 

Najem avtomobila (v nemščini): Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

1 komentar

  1. Sladjana

    Pozdravljeni,kje dobim dodatne informacije o izletu London, od 8-11.9? Kje se lahko prijavim ?

    Odgovori

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.