Rate this post

31.7.2019: Predbožični pobeg na vroči Zanzibar! Za termin 10. – 18.12.2019 smo poiskali ugodne karte iz Ljubljane (več o akciji TUKAJ), skupaj s 7 nočitvami z zajtrkom pa boste za počitnice odšteli že samo 574€/osebo! 

Kdaj: primer prirejen za 10. – 18.12.2019, po ceni 472€ pa lahko na Zanzibar iz Ljubljane poletite v različnih terminih od novembra 2019 do marca 2020

Prevoznik: Turkish Airlines

Prtljaga: vključena check-in prtljaga

Trajanje akcije: do 7.8. ali do razprodaje prostih mest

Primer letalske karte*:

Ljubljana – Zanzibar 472€ 10. – 18.12.2019

Do ljubljanskega letališča vas ugodno pripelje NOMAGO, s kodo POSVETU10 pa še 10% ceneje!

Primer nočitev za omenjen termin (8 nočitev):

Makofi Guest House z zajtrkom 203€/2osebi (vključena je tudi nočitev za zadnjo noč, čeprav je odhod z Zanzibarja že zgodaj zjutraj))

Ostale proste nastanitve najdete TUKAJ.

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

 

2 komentarja

 1. kitkat

  Pozdravljeni,
  Poskusam najti priblizno iste cene kot ste navedli v tem prispevku, vendar na zalost mislim da je cena poskocila. Trenutno je cena za dani termin ze vec kot 700 evrov..
  Jaz sicer iscem poceni karte za 5 ljudi za Zanzibar med bozicnimi ali pa februarskimi pocitnicami. Ali mislite da je se kaksna moznost da najdem kaj ugodnega? Lahko tudi z Benetk, Milana etc.

  Odgovori
  • Bert

   Lep pozdrav,
   na žalost v božičnem času in v času zimskih počitnic ni več na voljo najcenejših letov iz Ljubljane. Tudi sicer ni več veliko najugodnejših terminov. 🙁

   Odgovori

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.