Zanzibar za 1.maj: povratne karte + 7 nočitev z zajtrkom 532€/osebo!
Oceni to objavo

12.2.2018: Prvomajski pobeg na sončni Zanzibar! Za termin 25.4. – 6.5.2018 smo poiskali ugodne karte prevoznika Turkish Airlines, skupaj z 7 nočitvami z zajtrkom pa boste za počitnice odšteli že samo 532€/osebo!

Kdaj: različni termini vse do junija 2018, spodnji primer pa je prirejen za 25.4. – 3.5.2018*

*aprila in maja je na Zanzibarju deževna sezona, zato vam svetujemo, da na Zanzibar raje odpotujete v kakšnem drugem obdobju – če seveda imate to možnost.

Prevoznik: Turkish Airlines

Prtljaga: vključena check-in prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske karte*:

Ljubljana – Zanzibar 484€ 25.4. – 3.5.2018

Primera nočitev za omenjen termin (7 nočitev)**:

Mau’s Place z zajtrkom 97€/2osebi

Vanilla House ob obali z zajtrkom 189€/2osebi 

**Zaradi zgodnje jutranjega prihoda na Zanzibar za prvo noč nočitev nismo predvideli.

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

 

2 Responses

 1. kitkat

  Pozdravljeni,
  Poskusam najti priblizno iste cene kot ste navedli v tem prispevku, vendar na zalost mislim da je cena poskocila. Trenutno je cena za dani termin ze vec kot 700 evrov..
  Jaz sicer iscem poceni karte za 5 ljudi za Zanzibar med bozicnimi ali pa februarskimi pocitnicami. Ali mislite da je se kaksna moznost da najdem kaj ugodnega? Lahko tudi z Benetk, Milana etc.

  Reply
  • Bert

   Lep pozdrav,
   na žalost v božičnem času in v času zimskih počitnic ni več na voljo najcenejših letov iz Ljubljane. Tudi sicer ni več veliko najugodnejših terminov. 🙁

   Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.