Zanzibar za 1.maj: povratne karte + 7 nočitev z zajtrkom 628€/osebo!
Oceni to objavo

15.2.2019: Prvomajski pobeg na vroči Zanzibar! Za termin 29.4. – 7.5.2018 smo poiskali ugodne karte iz Ljubljane, skupaj z 7 nočitvami z zajtrkom pa boste za počitnice odšteli že samo 628€/osebo!

Kdaj: primer prirejen za 29.4. – 7.5.2018*

*aprila in maja je na Zanzibarju deževna sezona, zato vam svetujemo, da na Zanzibar raje odpotujete v kakšnem drugem obdobju – če seveda imate to možnost.

Prevoznik: Turkish Airlines

Prtljaga: vključena check-in prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske karte*:

Ljubljana – Zanzibar 550€ 29.4. – 7.5.2018

Nakup kart v slovenščini na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

Primer nočitev za omenjen termin (7 nočitev)**:

Sea Breeze Lodge z zajtrkom 155€/2osebi 

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

 

2 Responses

 1. kitkat

  Pozdravljeni,
  Poskusam najti priblizno iste cene kot ste navedli v tem prispevku, vendar na zalost mislim da je cena poskocila. Trenutno je cena za dani termin ze vec kot 700 evrov..
  Jaz sicer iscem poceni karte za 5 ljudi za Zanzibar med bozicnimi ali pa februarskimi pocitnicami. Ali mislite da je se kaksna moznost da najdem kaj ugodnega? Lahko tudi z Benetk, Milana etc.

  Reply
  • Bert

   Lep pozdrav,
   na žalost v božičnem času in v času zimskih počitnic ni več na voljo najcenejših letov iz Ljubljane. Tudi sicer ni več veliko najugodnejših terminov. 🙁

   Reply

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.