Rate this post

27.3.2019: Za prvomajske počitnice še vedno po dobrih cenah iz Ljubljane! Povratne karte v super terminu 25.4. – 7.5. so na voljo že za 554€. Cena je sicer nekoliko višja, kot smo je vajeni običajno, a gre za priljubljene termine in (skoraj) last minute nakup, cena pa se tudi ne razlikuje bistveno glede na ostala okoliška letališča.

24.1.2019: Za prvomajske počitnice na Šri Lanko! Povratne karte iz Ljubljane z Adrio in Qatar Airways so na voljo že za 527€, kar se sprva sicer zdi nekoliko višja cena, a gre za priljubljene termine za potovanja in dobro povezavo z večinoma kratkimi prestopi. Cene so na voljo do 31.1.2019 oz. do razprodaje prostih mest. Po taki ceni lahko seveda potujete tudi v terminih izven prvomajskih počitnic.

Kdaj: več terminov do glavne poletne sezone, predvsem zanimivo za prvomajske počitnice (več terminov tudi takrat)

Prevoznik: Adria Airways in Qatar Airways

Prtljaga: vključena ročna in check-in prtljaga

Trajanje akcije:  do razprodaje prostih mest

Primer letalske karte*:

Ljubljana – Colombo 527€ 554€ (termin 25.4. – 7.5.2019)

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.