Rate this post

Ugodne povratne letalske karte na Šrilanko iz Ljubljane v juniju in juliju!

Super cene povratnih letov iz Beograda (in tudi Dunaja) do Šrilanke preko Abu Dhabija so posledično prinesle tudi top cene z Brnika, seveda s prestopoma v Srbiji in ZAE v vsako smer. Najcenejše karte smo iz Ljubljane našli že za fenomenalnih 287€ v mesecu juniju! Informacije o vstopnih pogojih so na voljo TUKAJ (spremenite lahko podatek ali ste cepljeni). Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Bodite pozorni tudi na aktualne razmere v državi. Več v iskalniku v naši Facebook skupini Ugodno po svetu.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Kdaj: junij, julij …

Prevoznik: Wizz Air, Air Serbia

Prtljaga: vključena mala ročna prtljaga (nahrbtniček), možno doplačilo za veliko ročno in / ali oddano prtljago

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Hambantota (2.6.2021 – 10.6.2021) – 344€

Ljubljana – Hambantota (8.6.2021 – 17.6.2021) – 287€

Ljubljana – Hambantota (21.6.2021 – 27.6.2021) – 325€

Ljubljana – Hambantota (4.7.2021 – 25.7.2021) – 368€

*Cena na zgornji povezavi se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvigne. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, ki jih najdete v iskalniku SkyScanner

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.