Rate this post

Ugodne cene za lete na Japonsko iz Ljubljane! Prevoznik LOT Polish Airlines ponuja letalske karte v Tokio že od 464€ naprej! Žal se ure letov ne ujemajo in je v vsako smer v Varšavi dolg postanek, potrebna je tudi nočitev – po drugi strani pa je to možnost za ogled mesta. Trenutno sicer noben drug prevoznik ne ponuja tako ugodnih letov na Japonsko iz Ljubljane. Dobra stran teh cen so tudi leti v top poletni sezoni (julij, druga polovica avgusta) – po dobrih cenah so na voljo tudi leti v času svetovnih iger poimenovanih po najvišji gori v Grčiji.

Za potnike, ki za potovanje potrebujejo check-in prtljago in želijo krajše postanke na poti predlagamo lete prevoznika Turkish Airlines (cene v poletni sezoni trenutno od cca 600€ naprej)

Kdaj: po najnižjih cenah na voljo leti z odhodom do sredine julija in od sredine avgusta 2021 naprej

Prevoznik: LOT Polish Airlines

Prtljaga: pri najnižjih cenah je v ceno vključena le ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske karte*:

Ljubljana – Tokio 464€ 12. – 27.7.

Ljubljana – Tokio 482€ 15. – 29.7.

Ljubljana – Tokio 538€ 20.7. – 3.8.

Ljubljana – Tokio 477€ 17. – 31.8.

Najugodnejše nastanitve: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.