Prevoznik Transavia v poletnem voznem redu 2020 krepi povezavo Ljubljane z Amsterdamom. Po novem bodo v juliju in avgustu trije tedenski leti (prej napovedana dva) in v ostalih mesecih poletne sezone štirje tedenski leti (prej trije). Spodbudna novica je tudi ta, da je za julij in avgust dodani petkov let iz Amsterdama večerni. Vsi ostali ostajajo jutranji.

Spodaj smo za vas pripravili nekaj primerov povratnih kart. Februarja so lahko vaše že za pičlih 56€! Za ta termin smo pripravili še ponudbo treh nočitev z zajtrkom v hostlu v središču mesta. Skupaj z letalskimi kartami cena le 155€/osebo!

Kdaj: številni termini

Prevoznik: Transavia 

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije:  do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Amsterdam 56€ (14.-17.2.)

Ljubljana – Amsterdam 70€ (8.-12.5.)

Ljubljana – Amsterdam 127€ (5.-10.7.), večerni let iz Amsterdama

Primer nastanitve:

Hans Brinker Hostel Amsterdam 99€/osebo (zajtrk vključen)

Ostale proste nastanitve v najdete TUKAJ ali pa nas za ponudbo kontaktirajte TUKAJ.

Najugodnejše nastanitve tudi na: Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

 

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.