Rate this post

Super cene povratnih kart s prevoznikom Lufthansa!

Do São Paula sedaj lahko v februarju in marcu poletite izjemno ugodno v akciji prevoznika Lufthansa in to kar z domačega letališča. Cena povratne karte z le enim hitrim prestopom znaša samo 576€, v ceni pa je vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika – možno je seveda tudi doplačilo za oddano prtljago. Zelo ugodne so v Braziliji namestitve – najdete jih v povezavi spodaj. Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Celotni vstopni pogoji so na voljo TUKAJ (zaključeno cepljenje za Covid-19) oziroma TUKAJ (brez cepljenja).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ. Ugodno vam lahko uredimo tudi rezervacijo hotelov po super cenah!

Kdaj: februar, marec

Prevoznik: Lufthansa

Prtljaga: vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika

Trajanje akcije: do razprodaje najugodnejših sezdežev

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – Sao Paolo (20.2.2023 – 9.3.2023) 576€

Ljubljana – Sao Paolo (13.3.2023 – 27.3.2023) 576€

Ljubljana – Sao Paolo (14.3.2023 – 28.3.2023) 576€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Namestitve si lahko ugodno poiščete na strani Booking ali pa nam pošljite povpraševanje. Nekatere namestitve vam lahko rezerviramo precej precej ceneje, kot na različnih spletnih rezervacijskih sistemih.


São Paulo je živahno finančno središče Brazilije in je eno najbolj naseljenih mest na svetu s številnimi kulturnimi ustanovami in bogato arhitekturno tradicijo. Njegove ikonične zgradbe segajo od neogotske katedrale in nebotičnika Martinelli iz leta 1929 do ukrivljene stavbe Edifício Copan, modernističnega arhitekta Oscarja Niemeyerja. Cerkev Pátio do Colégio v kolonialnem slogu označuje mesto, kjer so jezuitski duhovniki leta 1554 ustanovili mesto.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

O avtorju

Iz kategorije

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.