V Srednjo Ameriko iz domačega letališča!

Na Kostariko se lahko po odličnih cenah odpravite z družbo Air France med našimi poletnimi počitnicami ali pa v zaključku našega poletja. V ceno je vključena ročna prtljaga (do 12 kilogramov), seveda pa v teh časih vsem potnikom priporočamo doplačilo za fleksibilno vozovnico. Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Pogoji za Kostariko so objavljeni TUKAJ.

Kdaj: različni termini 

Prevoznik: Air France

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje mest

Primeri letalskih kart*:

Ljubljana – San Jose (5.7.2021 – 19.7.2021) – 542€

Ljubljana – San Jose (8.9.2021 – 22.9.2021) – 541€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Na voljo so še drugi termini po enakih ali podobnih cenah. Predlagamo, da si letalske karte kupite direktno na spletni strani letalske družbe Air France (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Namestitve za omenjeni termin najdete na strani Booking.com

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.