3.7/5 - (8 votes)

Povratni let + 14 nočitev ob plaži za samo 752€!

Na rajsko Kostariko lahko poletite iz Ljubljane v različnih mesecih že od 553€ naprej! Zelo ugodne pa so tudi cene nastanitev, že od manj kot 7€ na osebo na dan! Spodaj smo podali primer za 198€ na osebo za 14 dni v aparthotelu ob plaži s tremi zvezdicami (ob odhodu dveh oseb z možnostjo brezplačne odpovedi, z Genius popustom, sicer malenkost več), skupaj s povratnim letom je torej cena samo 752€. Celotne vstopne pogoje si preberite TUKAJ. Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah.

Kdaj: marec – julij 2023

Prevoznik: Air France, …

Prtljaga: vključena ročna prtljaga

Trajanje akcije: do razprodaje mest

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Primera letalskih kart*:

Ljubljana – San Jose (9.3.2023 – 18.3.2023) – 553€

Ljubljana – San Jose (17.5.2023 – 31.5.2023) – 554€

Ljubljana – San Jose (14.6.2023 – 5.7.2023) – 565€

Ljubljana – San Jose (21.6.2023 – 5.7.2023) – 554€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

Primer nastanitve s ⭐️⭐️⭐️ ob plaži z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin (21.6.2023 – 5.7.2023)**:

Aparthotel & Gym Rondon*** – 198€ (395€ za dve osebi z Genius popustom, sicer 439€)

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale proste nastanitve (tudi še cenejše, kot primer zgoraj) z možnostjo brezplačne odpovedi za zgoraj zapisani termin najdete TUKAJ (kraj, št. oseb in datum lahko spreminjate v iskalniku).

Na voljo so še drugi termini po enakih ali podobnih cenah. Predlagamo, da si letalske karte kupite direktno na spletni strani letalske družbe Air France (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.