14.2.2020: Valentinova akcija prevoznika Montenegro Airlines! Povratne letalske karte iz Ljubljane v Podgorico so na voljo že za samo 88€, po znižanih cenah pa lahko odpotujete tudi za prvomajske počitnice! Še vedno pa so na voljo tudi ugodni poletni leti (le nekaj € dražji, kot trenutne akcijske cene).

10.2.2020: Od letošnjega oktobra črnogorski nacionalni prevoznik Ljubljano s Podgorico povezuje 6-krat tedensko. V poletni turistični sezoni, od 7. junija do 11. septembra, pa bodo frekvenco dvignili na 7 tedenskih povezav! Leti so odlični za dopust na črnogorski obali, letališče v Podgorici je npr. od svetovno znane Budve oddaljeno le dobro uro vožnje.

Kdaj: številni termini, akcijske cene pa veljajo za odhode do konca aprila 2020

Prevozniki: Montenegro Airlines

Prtljaga: vključena check-in prtljaga

Trajanje akcije:  akcijske cene do 29.2., vse (tudi neakcijske cene) pa do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart:

Dodano:

Ljubljana – Podgorica 88€

Ljubljana – Podgorica 93€ (1.maj)

Poletje:

Ljubljana – Podgorica 102€ (julij)

Ljubljana – Podgorica 102€ (avgust)

Najugodnejše nastanitve:  Booking.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene letalskih kart na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.