1.5/5 - (2 votes)

Pogrešate letenje, morje in potovanje? Potem je za otvoritev poletne sezone idealna izbira Črna gora. Ena epidemiološko najvarnejših držav je dosegljiva z direktnimi leti iz Ljubljane, potovanje med državama pa je popolnoma prosto, brez kakršnihkoli omejitev s karanteno ali čim podobnim.

Direktni leti z Montenegro Airlines vas bodo iz Ljubljane peljali v Podgorico, od tam pa lahko z ugodnim javnim prevozom, najetim avtom ali pa taxijem v eni uri prispete v obmorsko Budvo. Za vas smo pripravili primer potovanja že zaslednji vikend, od petka do torka. Povratna letalska karta stane pičlih 93€ z vključeno oddano prtljago, 4 nočitve z zajtrkom v odličnem hotelu 4* z bazenom pa le 135€/osebo v dvoposteljni sobi. Cena nastanitev je seveda nižja kot v običajni poletni sezoni.

Letalska družba ima sicer še posebno akcijo: če kupite karto za potovanja pred 15. julijem vam poleg ugodne cene pripada še možnost nakupa povratne karte iz Ljubljane v zimski sezoni za le 50€.

Kdaj: 26.-30. junij (po podobnih cenah številni termini)

Prevozniki: Montenegro Airlines

Prtljaga: vključena check-in prtljaga

Trajanje akcije:  do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih kart:

Ljubljana – Podgorica 93€

Primer nastanitve:

Hotel Kadmo 4*, Budva 269€ / dve osebi (zajtrk vključen)

Ostale proste nastanitve v Budvi najdete TUKAJ

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene letalskih kart na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume, razen če se akcija izteče.

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.