Rate this post

Super ugodna in zanimiva kombinacija za odhod na Filipine iz Ljubljane v novembru. Spotoma se za dan ali več dni ustavite še v Dubaju!

S Turkish Airlines najprej preko Istanbula poletite v Dubaj, kjer lahko ostanete le za dan ali pa v Združenih Arabskih Emiratih ostanete več dni (recimo prihod par dni prej in/ali odhod par dni kasneje po enakih ali podobnih cenah). S Cebu Pacific se nato 9. ali 10. novembra odpravite v Manilo, po dveh tednih preživetih v JV Aziji pa zopet Dubaj in nato domov preko Istanbula. Cena je res super! Z Brnika torej lahko odpotujete na res zanimiv počitnice že od super 396 evrov naprej! V glavnem mestu Turčije na hitro prestopite (ali pa za različne datume vzamete tudi malce daljši postanek in v Istanbulu spijete kavo in poskusite tradicionalne dobrote), dodobra spoznate Dubaj (za en dan ali za več dni) ter uživate v dogodivščinah na Filipinih! (spodaj sta objavljeni tudi povezavi do potopisov)

Primeri povratnih  letov:

Ljubljana – Dubaj 8.11. – 24.11. (s prestopom v Istanbulu – datumi odhoda in prihoda se lahko spremenijo, cena ostaja 305€ oziroma nekje v tem rangu)

Dubaj – Manila 9.11. – 23.11  ali Dubaj – Manila 10.11. – 23.11 (cena v obeh primerih 91 oz. 92€)

Preberite si še potopisa iz Filipinov:

Filipini – skrivnostna dežela prijaznih ljudi
Kratki, a sladki Filipini ali Kako sem za 160€ prepotoval 24000km


Filipini in Dubaj – zanimiva kombinacija dopusta

PRETEKLE AKCIJE:

21.7.2017: Poteklo – Ponovno super cena: iz Ljubljane na Filipine za samo 416€!

Ponovno lahko ugodno poletimo iz Ljubljane na Filipine! Z nakupom dveh povratnih vozovnic lahko do glavnega mesta Manila poletimo že za samo 416€! Na poti lahko poljubno dolgo ostanete tudi v Dubaju, kjer sicer zamenjate letalo za povezavo do Filipinov.

Kdaj: veliko terminov(!) od sredine novembra 2017 do sredine marca 2018

Prevoznika: Cebu Pacific in Turkish Airlines

Prtljaga: na letu Dubaj – Manila je vključena samo ročna prtljaga (dodatna je na voljo za dokaj nizko doplačilo, mi je za tople kraje ne vzamemo), na letu Ljubljana – Dubaj pa je že vključena 20kg check-in prtljaga

Trajanje akcije: do 27.7. oziroma do razprodaje prostih najcenejših mest

Primer letalskih kart*:

Ljubljana-Dubaj 259€

Dubai – Manila 157€ 

Opomba: Biser te ponudbe je let Dubaj – Manila po super ugodni ceni, zato vam svetujemo, da najprej kupite to karto, karto Ljubljana – Dubaj pa kupite v naslednjem koraku, saj bo ta cena na voljo dlje časa. Identično kombinacijo sva oba člana ekipe koristila v zimi 2015-2016, več o naših izkušnjah TUKAJ

 

 

Najugodnejše nastanitve: Hotelscombined.com

Najem avtomobila: Billiger-Mietwagen

Vse potrebne informacije o Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (najugodnejše parkiranje, dostop, obratovalni časi,…) najdete TUKAJ.

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo. Najnižje cene so največkrat še vedno dostopne na druge datume.

4 komentarji

 1. spela

  Za zgornji termin let: Dubai-Manila, mi pokaže ceno 246€ in ne 46€ kot ste navedli!? Naj ne bi ta akcija trajala do 22.4? Tudi ko sem iskala druge termine (november – december) so cene čez 200€

  Odgovori
  • spela

   Če boste našli kakšen ugoden termin v letošnji jeseni / zimi bi bila zelo vesela, če ga lahko objavite 🙂

   Odgovori
   • admin

    žal gredo karte po tej res smešno nizki ceni (pričakovano) zelo hitro, je pa v novembru/decembru še kar veliko prostih terminov, npr.:
    odhodi 23. ali 24.11. ter povratki 3., 5., 8. ali 9, .. december (ter tudi še kasneje)

Komentiraj

Vaš email ne bo viden.